Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022

«Η ιστορία αιώνων της Μακεδονίας μας δεν αμφισβητείται και δεν παραχαράσσεται!»




Επίσημα θα διδάσκεται η ανύπαρκτη «μακεδονική» γλώσσα στη Φλώρινα! Ευχαριστίες Ζάεφ σε Τσίπρα-Μητσοτάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος, με αφορμή τη λειτουργία του «Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας» από ΜΚΟ στη Φλώρινα, γεγονός για το οποίο ο Ζόραν Ζάεφ συνεχάρη και ευχαρίστησε τόσο τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε επίθεση για την «εθνική προδοσία με πρωτεργάτη τον Σύριζα και συνεχιστή τη ΝΔ».

Η σχετική αίτηση του συλλόγου εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Φλώρινας στις 28 Ιουλίου 2022 και η απόφαση ανακοινώθηκε στο Δελτίο Δικαστικών Εκδόσεων στις 7 Νοεμβρίου 2022.

Η δήλωση-παρέμβαση του κ. Γρηγορόπουλου:

«Ως ΠΑΤΡΙΔΑ, δηλώνουμε ότι η ιστορία αιώνων της Μακεδονίας μας δεν αμφισβητείται και δεν παραχαράσσεται!

Όταν ο Σκοπιανός Π/Θ Ζάεφ συγχαίρει και ευχαριστεί τον Έλληνα Π/Θ για τη λειτουργία «Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας» από ΜΚΟ στην Φλώρινα, κάθε Μακεδόνας, κάθε Έλληνας πατριώτης και όσοι τιμούν και σέβονται την ένδοξη ιστορία και τους ήρωες-αγωνιστές αυτού του τόπου, εξοργίζονται, θλίβονται, αλλά παράλληλα βροντοφωνάζουν πιο σθεναρά, πως παρά την εθνική προδοσία με πρωτεργάτη τον Σύριζα και συνεχιστή τη ΝΔ, η Μακεδονία ήταν και θα είναι γη ελληνική.

Είναι πλέον ξεκάθαρο, πως με τα συγχαρητήρια του Ζάεφ προς τον Έλληνα Π/Θ για τη βοήθειά του, το «βέτο» που θα έθετε ο τελευταίος για την πορεία ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ, ήταν άλλη μια προεκλογική υπόσχεση που καταπατήθηκε, προδίδοντας την ιστορική αλήθεια και τους Έλληνες πατριώτες».



Η πανηγυρική ανακοίνωση του Σκοπιανού πρώην Πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ:

«Αυτοί είναι οι καρποί της Συμφωνίας των Πρεσπών. Φέρνουν χαρά σε όλους όσοι μιλούν τη μακεδονική γλώσσα. Συγχαίρω τους ιδρυτές του Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα και όλους τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας που χαίρονται για αυτή την όμορφη πράξη που είναι ιδιαίτερα σημαντική ως μια ακόμη επιβεβαίωση των στενών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Ευχαριστώ τόσο τον πρώην όσο και τον νυν Πρωθυπουργό, Τσίπρα και Μητσοτάκη, για την πίστη και τη δέσμευσή τους στην οικοδόμηση ειλικρινούς φιλίας και καλής γειτονίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου