Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Φωτογραφίζεται με «καυτό» μπικίνι και προκαλεί χαμό στο Instagram

  


Ξανά ερωτευμένη είναι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Το πασίγνωστο μοντέλο έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και, μετά το διαζύγιο με τον Σεμπάστιαν ΜακΚλαρντ, φαίνεται ότι έχει έρθει κοντά με τον Πιτ Ντέιβιντσον.
Στο μεταξύ, η 31χρονη δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Στην τελευταία της ανάρτηση έφερε πίσω το καλοκαίρι. Πόζαρε φορώντας «καυτά» μπικίνι από τη δική της σειρά μαγιό και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το μοντέλο έκανε μάλιστα μια προσφορά αγοράς μόνο για την Κυριακή, με έναν θαυμαστή της να δηλώνει ότι αγόρασε τα πάντα!
Δείτε και θα καταλάβετε


Σε σχέση με τον Πιτ Ντέιβιντσον;

Στο μεταξύ, οργιάζουν οι φήμες ότι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι βρίσκεται σε σχέση με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά αλλά προσπαθούν να κρατήσουν το ειδύλλιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο Πιτ και η Έμιλι βγαίνουν εδώ και μερικούς μήνες. Είναι στα πρώτα στάδια η σχέση τους, αλλά αρέσει πολύ ο ένας στον άλλο», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στην US Weekly.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και η έλξη μεταξύ τους φάνηκε από την πρώτη στιγμή. «Ο Πιτ κάνει την Έμιλι να γελάει πολύ και του αρέσει το πόσο έξυπνη είναι», τονίζεται.

Οι πρώτες φήμες για το φλερτ μεταξύ τους ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες όταν εθεάθησαν να περπατούν χέρι-χέρι στους δρόμους του Μπρούκλιν.

Πάντως, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως δεν ψάχνει κάτι σοβαρό και απολαμβάνει τη ζωή της ως single.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου