Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2022

Ασφυκτιά … ο Τζαβάρας: «Ψάχνουμε στοιχεία, αλλά αυτά είναι διαθέσιμα» – «Οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τα στοιχεία» ΗΧΗΤΙΚΟ




Η παρακολούθηση του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων ακουμπά την υπόσταση της Ελλάδας!

Την παρότρυνση «να πάνε στους παρόχους (σ.σ. κινητής τηλεφωνίας) απηύθυνε μιλώντας στο «Κόκκινο» και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Κώστας Τζαβάρας.


«Χθες δεν κέρδισε από τη μάχη αυτή στη Βουλή ο κοινοβουλευτισμός», επισήμανε ο πρώην υπουργός, για να προσθέσει με νόημα ότι «είχαν καλλιεργηθεί προσδοκίες ότι θα εδίνοντο απαντήσεις». «Δεν γίναμε σοφότεροι», είπε, χαρακτηρίζοντας «πολύ σοβαρό θέμα» την αποκάλυψη για την παρακολούθηση του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων –«θέμα που ακουμπά την υπόσταση της Ελλάδας», όπως τόνισε.

«Δεν πρέπει σ’ αυτές τις υποθέσεις να σημειώνεται βραδυπορία και να κινείται η Δικαιοσύνη στους συνήθεις ρυθμούς της», συνέχισε, ενώ απαντώντας στην κριτική που τού άσκησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, επισήμανε ότι «χαίρεται που αντέδρασε άμεσα». «Η δήλωσή μου αφορούσε την αγωνία ενός πολιτικού για μία κατάσταση που σέρνεται από τον Αύγουστο», συνέχισε, επιμένοντας ότι «οι εισαγγελείς πρέπει να πάνε στους παρόχους». «Οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τα στοιχεία», εξήγησε ο Κώστας Τζαβάρας, παρατηρώντας ότι «καθόμαστε στη Βουλή και περιμένουμε να πέσουν τα στοιχεία απ’ τον ουρανό». «Ψάχνουμε στοιχεία, αλλά αυτά είναι διαθέσιμα», κατέληξε ο Κώστας Τζαβάρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου