Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2022

Ποιος θυμάται τα «απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια» του Καμπόσου; Επιστρέφει στη ΝΔ. ΒΙΝΤΕΟ




Με ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος είχε διαγραφεί το 2018 από τη ΝΔ, κάνει γνωστό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να τον δεχθεί ξανά στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος.
Την «αγκαλιά» του στον Δημήτρη Καμπόσο ανοίγει ξανά, σύμφωνα με τον ίδιο τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφήνοντας στο παρελθόν τα «απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του» για τον Γιάννη Μπουτάρη.

Για τους γνωρίζοντας τα τεκταινόμενα στην «πολυκατοικία» της Νέας Δημοκρατίας, αυτό δεν προκαλεί καμία έκπληξη, καθώς ο Δημήτρης Καμπόσος είχε δώσει κανονικά το «παρών» στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, τον περασμένο Μάιο, προκαλώντας πολλά «πηγαδάκια» έξω από την αίθουσα.

«Στις δημοτικες εκλογές ως δήμαρχος με το χρισμα της Ν. Δημοκρατίας από το 2011 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός ετοιμαζει την άρση της διαγραφής μου ,συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί, χωρίς να αλλάζει τίποτα, απλά και τυπικά επιστρέφω πάλι στο πολιτικό μου σπίτι απ' όπου ουσιαστικά, δεν έλειψα ποτέ.

Συνεχίζουμε με έργα, γιατί ο τόπος μας θέλει πολλή δουλειά ακόμα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΉ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2011. ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ!!!», έγραψε σε χθεσινοβραδινή ανάρτησή του ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Καμπόσος είχε διαγραφεί, με προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία μάλιστα είχε κάνει γνωστή ο ίδιος από το προφίλ του στα social media, μετά τα όσα είπε για τον Γιάννη Μπουτάρη. «Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε τότε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών είχε δικαιολογήσει τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο τότε δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αναφέροντας ότι «αυτή είναι η μοίρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ» (λόγω της στήριξης του στη Συμφωνία των Πρεσπών), ενώ μερικές ημέρες αργότερα διαγράφθηκε τελικά, αφού περιέγραψε τον κ. Μπουτάρη ως «αρεστό των Εβραίων».

Φαίνεται πως στο πλαίσιο της συστράτευσης που επιχειρείται στον χώρο της ΝΔ ενόψει των εκλογών, όλοι είναι… απαραίτητοι, ακόμα κι αν έχουν διαγραφεί για «απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια», όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει, τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μ. Καλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου