Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2022

Δεν μιλάνε γιατί κάποιος τους εκβιάζει...

 «Ο Μητσοτάκης μοιάζει πια με τον Σταμάτη Γαρδέλη στην ταινία "Ρόδα τσάντα και κοπάνα". Προσπαθεί να ξεφύγει από κάθε... κατάσταση. Ρίχνω από πάνω και το καπάκι της συγκάλυψης των μέσων μαζικής ενημέρωσης και όλα καλά. Είναι ό,τι πιο επικίνδυνο για τη δημοκρατία αυτή η πρακτική», δήλωσε Στο Κόκκινο 105,5 και στους Γιώργο Μελιγγώνη και Γιώργο Τραπεζιώτη, ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης.

«Επιχειρούν να δημιουργήσουν συνθήκες απάθειας στην κοινωνία. Στην αρχή έλεγαν ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις και τώρα παίζουν το χαρτί της συγκάλυψης. Όταν είδαν ότι δεν πιάνει η επιχείρηση αποδόμησης πέρασαν σε άλλη… πίστα, σε αυτή την απόλυτη σιωπή. Είναι προφανές ότι γίνονται κινήσεις συμβιβασμού τόσο σε πολιτικό όσο και σε μιντιακό επίπεδο», σχολίασε.

«Όσα αποκαλύπτουμε είναι ξεκάθαρο ότι έχουν συμβεί. Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν μήνυση για ψύλλου πήδημα. Αλλά είναι εντυπωσιακό πως δεν έχει τολμήσει κανείς έως τώρα να μου κάνει μήνυση για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Και αυτό γιατί γνωρίζουν ότι αυτό θα μου λύσει τα χέρια να δώσω όλα τα στοιχεία που έχω», δήλωσε ο Κώστας Βαξεβάνης.

«Η κατάσταση που ζούμε θυμίζει την κατάσταση χωρών της λατινικής Αμερικής της δεκαετίας του 1960. Που βρισκόμαστε, που ζούμε και η κυβέρνηση παρακολουθεί τον στρατό; Μιλάμε για την απόλυτη εκτροπή», είπε Στο Κόκκινο 105,5 ο εκδότης του Documento. Όπως τόνισε «τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων,τους πήρα προσωπικά τηλέφωνο για να τους ενημερώσω. Η αντίδραση τους ήταν κάτι μεταξύ έκπληξης και απολογίας. Πώς θα συνεχίσουν να διοικούν το στράτευμα;». Ο Κώστας Βαξεβάνης κατεληξε, λεγοντας πως «κάποιοι θα μιλήσουν για όλα φαντάζομαι - έχει υπογράψει εισαγγελέας η κυρία Βλάχου, χρειάζονται πέντε υπογραφές υπαλλήλων της ΕΥΠ, πρέπει να το ξέρει ο πολιτικός υποδιοικητής. Κάποιοι από τους θιγόμενους δεν μιλάνε γιατί κάποιος τους εκβιάζει»...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου