Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2022

Νέες φωτιές ανάβει ο Ελόν Μασκ με δημοσκόπηση για τον Ασάνζ και τον Σνόουντεν!

  


Λίγες ώρες μετά την απόδοση της ρωσικής υπηκοότητας στον Σνόουντεν!
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το «μελάνι» από τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή Μπάιντεν με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να αποκρύψει το σκάνδαλο που αφορούσε τον ίδιο και τον γιο του και ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Twitter ξαναχτυπά με μία άκρως προκλητική δημοσκόπηση.

Το νέο χτύπημα του Ελόν Μασκ αφορά τις υποθέσεις του Τζούλιαν Ασάνζ τον Wikileaks και του πασίγνωστου Έντουαρντ Σνόουντεν που αποκάλυψε εγκλήματα των Μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, Ακόμα και σε βάρος συμμάχων!

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση μάλιστα αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Μασκ στο Twitter, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι ο Έντουαρντ Σνόουντεν ο οποίος ζει στην Ρωσία, παρέλαβε ρωσικό διαβατήριο από το Κρεμλίνο!

Αυτό όμως που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, είναι τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης, στην οποία έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής σχεδόν 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι!Η δημοσκόπηση για τον Σνόουντεν και τον Ασάνζ στο Twitter

Το ερώτημα που έθεσε ο δισεκατομμυριούχος, είναι εάν ο Julian Assange και ο Έντουαρντ Σνόουντεν πρέπει να λάβουν χάρη – προφανώς από τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Αυτό την ώρα που και οι δύο θεωρούνται «κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια», ενώ ειδικά ο Σνόουντεν χαρακτηρίζεται ως «προδότης».

Σχεδόν το 80% των εκατοντάδων χιλιάδων συμμετεχόντων στην δημοσκόπηση, υποστηρίζουν ότι τόσο ο Ασάνζ όσο και ο Σνόουντεν, πρέπει να λάβουν χάρη και να απαλλαγούν από όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν στις ΗΠΑ!

Εκτός από αυτό το χτύπημα στην κυβέρνηση Μπάιντεν, το «κακό» ετοιμάζεται να τριτώσει. Ο Ελόν Μασκ έχει προαναγγείλει ότι σε λίγες ώρες θα δώσει στη δημοσιότητα νέα στοιχεία αναφορικά με την σκανδαλώδη συγκάλυψη της υπόθεσης Χάντερ Μπάιντεν, και την εμπλοκή του με την Ουκρανία, τις μίζες, τα ναρκωτικά, την ενδεχόμενη παιδεραστία και την εμπλοκή του ιδίου του Προέδρου των ΗΠΑ!

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου