Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2022

Προσπάθησε να «δαγκώσει» το χέρι που τον τάιζε, να διαπράξει «πατροκτονία», αλλά μπήκε μπλόκο από το κόμμα – Διαλυμένος ο μηχανισμός του και ξεκρέμαστοι οι υποστηρικτές


 Προσπάθησε να «δαγκώσει» το χέρι που τον τάιζε. Προσπάθησε να διαπράξει «πατροκτονία» σε επίπεδο πολιτικό. Δεν είχε καμία αναστολή να βγει απέναντι στον στενό του φίλο.  

Ωστόσο την πάτησε μιας και βγήκε απαγορευτικό από το κόμμα.

Ο λόγος για τον Διευθύνοντας Σύμβουλο της ΔΕΠΑ, Κώστα Ξιφάρα, o οποίoς φιλοδοξούσε να διεκδικήσει την ηγεσία του Τενικού Επιμελητηρίου απέναντι στον σημερινό πρόεδρο, αλλά και φίλο του, Γιώργο Στασινό. Ξέρουμε τι σκέφτεται ο κάθε ένας: ΝΤΡΟΠΗ!

Οι φιλοδοξίες αυτές, ωστόσο, δεν άρεσαν στη Νέα Δημοκρατία. Όπως λέγεται στο γαλάζιο στρατόπεδο «δεν είναι η εποχή για εμφύλιο στις επόμενες εκλογές». Και δεν έχουν άδικο, αφού μπροστά μας έχουμε και βουλευτικές εκλογές εν μέσω μάλιστα μεγάλη κρίσης στο πολιτικό σύστημα, αλλά και στον πλανήτη ολόκληρο.

Όπως μαθαίνουμε ο Ξιφάρας είχε καταστρώσει το σχέδιο του εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια. Όπως έχουμε διαβάσει, φέρεται να στρατολογούσε και μηχανικούς για να τον στηρίξουν στις διαδικασίες. Σε αυτό το πλαίσιο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις προσώπων που βγήκαν έξω σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή και μετά εκτέθηκαν.

Στη συνέχει μπήκε το κομματικό μπλόκο και το όνειρο έσκασε σας φούσκα, αν δεν έγινε εφιάλτης.

Ο Ξιφάρας έκανε πίσω και κατάλαβε ότι δεν είναι σωστό να διεκδικήσει την προεδρία. Ωστόσο τα πρόσωπα που συγκρότησαν τον μηχανισμό του και όλοι όσοι εμφανίστηκαν ως υποστηρικτές του, όπως γράψαμε και πιο πάνω, έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα και θα υποστούν τις δραματικές συνέπειες της επιλογής που έκαναν.

Ο Ξιφάρας από την πλευρά του, όμως, μαθαίνουμε μετά την ήττα του θα απαλύνει τον πόνο του μετακομίζοντας σε ολοκαίνουριο διαμέρισμα κάπου στα Βόρεια Προάστια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου