Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2022

Τι ψάχνουν στα αμπάρια της ΕΥΠ οι «Τρείς Σωματοφύλακες»






Ο ένας είναι διπλωμάτης, ο άλλος αστυνομικός και η τρίτη της παρέας είναι δικαστικός.


Δεν είναι εύκολο να διανοηθούμε πόσο περίεργος είναι αυτός ο υπόκοσμος των Μυστικών Υπηρεσιών. Ψάχνεις κάτι και εκεί που δεν το περιμένεις σου προκύπτει κάτι άλλο.


Ας αφήσουμε όμως τους μύθους και ας πάμε γρήγορα στη σκοτεινή πραγματικότητα που ζούμε αυτές τις μέρες.



Στη δύσοσμη Κατεχάκη πολλοί μιλούν για τους «Τρείς Σωματοφύλακες». Ο ένας είναι διπλωμάτης που κάποιοι στα γεράματα θέλουν να τον κάνουν… Τζέιμς Μπόντ. Ο άλλος είναι αστυνομικός, ένα παιδί για όλες τις (βρώμικες) δουλειές. Η τρίτη της παρέας είναι δικαστικός - και ας το αφήσουμε εκεί, γιατί η γυναίκα δεν έχει καταλάβει ότι έχει μπλέξει και συνεχώς μπλέκει κι άλλο.

Κατ’ εντολήν λοιπόν του Μαξίμου οι «Τρείς Σωματοφύλακες» έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας την επιχείρηση «Ψάξτε τα αμπάρια και τα ντουλάπια της ΕΥΠ να βρείτε επισυνδέσεις της εποχής του ΣΥΡΙΖΑ».

Ψάχνουν λοιπόν τα λαγωνικά και πέφτουν πάνω σε ένα χοντρό φάκελο που γράφει πάνω με μεγάλα γράμματα GREEK MAFIA. Είναι οι επισυνδέσεις που είχαν γίνει για να εξαρθρωθεί το κύκλωμα των «νονών της νύχτας», το οργανωμένο έγκλημα δηλαδή και οι σχέσεις του με ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.


Στους συνομιλητές λοιπόν των μαφιόζων που έχουν καταγραφεί από τους «κοριούς» υπάρχουν τα πάντα. Και αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και δικαστικοί λειτουργοί και πολιτικοί (βουλευτής της ΝΔ μάλιστα) και δημοσιογράφοι. Πολλοί απ’ αυτούς είχαν τα αλισβερίσια τους με τους «νονούς».

Το ερώτημα είναι ότι από τη μια πλευρά το Μαξίμου επείγεται να αξιοποιήσει αυτό το υλικό σε μια προφανή επιχείρηση συμψηφισμού με τα όσα ακούγονται (και τα όσα θα ακουσθούν) και να ρίξει ονόματα στον ανεμιστήρα. Από την άλλη πλευρά όμως από το υλικό προκύπτει ότι ο στόχος ήταν η GREEK MAFIA και οι συνομιλητές των επισυνδέσεων μ’ αυτήν είχαν σχέσεις και αλισβερίσια. Ενώ τώρα οι «επισυνδεδεμένοι» μοιάζει να είναι υπουργοί και στρατηγοί, όχι μαφιόζοι και «νονοί».

Ακόμη λοιπόν και τα τσακάλια της ΕΥΠ που εργάζονται νυχθημερόν στα αμπάρια της ΕΥΠ καταλαβαίνουν ότι ούτε για άνθρακες δεν κάνει ο θησαυρός. Αλλά ο Κυριάκος βιάζεται.


ΥΓ.: Πληροφορίες που λένε ότι κατά τη χθεσινή (μαρτυρική για τον ίδιο) συζήτηση στη Βουλή ο Κυριάκος είχε μαζί του σχετικό φάκελο με ονόματα και ήταν έτοιμος να τον ρίξει, αν ο Τσίπρας πατούσε το κουμπί, δεν επιβεβαιώνονται. Είναι όμως κι αυτό δείγμα του φόβου και της αγωνίας που τον διακατέχει.

Υπομονή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου