Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2022

Αντώνης Σαμαράς: Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού - Live streaming



Live η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά


Δείτε ζωντανά την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην εναρκτήρια εκδήλωση του ιδρύματος που φέρει το όνομά του:


Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στην εναρκτήρια εκδήλωση του ιδρύματός του «Αντώνης Σαμαράς» στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης (7/12) έχει προκαλέσει αγωνία στο Μέγαρο Μαξίμου.


Μέχρι την τελευταία στιγμή, κανείς δεν γνώριζε τι θα πει ο πρώην πρωθυπουργός και κυρίως αν θα τοποθετηθεί στο σκάνδαλο των υποκλοπών, το οποίο ταλανίζει την παράταξη της ΝΔ τους τελευταίους μήνες.

Όπως μετέδωσε το iEidiseis, τα τελευταία 24ωρα και ιδιαίτερα χθες, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού έγιναν αποδέκτες της αγωνίας (ή της προσδοκίας) των γαλάζιων για το περιεχόμενο της παρέμβασης του κ. Σαμαρά, στον απόηχο και της πρόσφατης συνάντησής του με τον προκάτοχό του στην πρωθυπουργία Κώστα Καραμανλή, για δεύτερη φορά σε τρεις μήνες. Κατά τις ίδιες πηγές, ιδιαίτερα χθες, τηλεφώνησε στο γραφείο του κ. Σαμαρά όλο το υπουργικό συμβούλιο, το οποίο, ούτως ή άλλως, έχει λάβει πρόσκληση να παραστεί.

Άλλοι με την αγωνία μήπως ο πρώην πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να βάλει τον δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων και να εκθέσει ευθέως και χωρίς περιστροφές τα ουσιαστικά και ηθικά ζητήματα με τα οποία είναι αντιμέτωπη η παράταξη, την οποία υπηρέτησε από τα υψηλότερα αξιώματα και άλλοι, με την προσδοκία να το πράξει.

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε προ ημερών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου, θα παραστεί. Στην ίδια αίθουσα θα βρίσκεται και ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο οποίος, προ μηνών, από τα Ανώγεια, κατακεραύνωσε την ηγεσία του κόμματός του για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά και αρκετά στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, με τα οποία ο κ. Σαμαράς έχει αποκτήσει στενή προσωπική σχέση από την περίοδο της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, όπως ο Ευαγγ. Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος κα.


Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί ορόσημο για τον Μεσσήνιο πολιτικό, καθώς το 2022 συμπλήρωσε 45 χρόνια παρουσίας στην πολιτική σκηνή. Στους στόχους του Ιδρύματος, σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ, είναι η μελέτη των εθνικών, οικονομικών, πολιτικών και πολιτιστικών προβλημάτων της χώρας και η διαμόρφωση, επεξεργασία και παρουσίαση προτάσεων επ' αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου