Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2023

Εύα Καϊλή: Αλλάζει τακτική για να αποφυλακιστεί και να γυρίσει στην κόρη της








Αλλαγή τακτικής επιχειρεί η Εύα Καϊλή σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει το εις βάρος της κλίμα και να κερδίσει τη μάχη της αποφυλάκισης με βραχιολάκι.

Η Εύα Καιλή για να γυρίσει στο σπίτι και στην δυο ετών κόρη της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, θα πρέπει να πείσει τον εισαγγελέα Μισέλ Κλεζ, τον οποίο και «δείχνει» ως υπεύθυνο για τον «βασανισμό» της και αυτό είναι κάτι που θα επιδιώξει να κάνει τις επόμενες ημέρες.




«Πλέον τα νομικά και πραγματολογικά επιχειρήματα δεν θα τα αναπτύξουμε μόνο κατά τη διάρκεια της ακρόασης ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου, αλλά θα προσπαθήσουμε να συναντήσουμε τον Ομοσπονδιακό Εισαγγελέα και τον Ανακριτή», τόνισε ο δικηγόρος της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Το λάθος της Εύας Καϊλή

Στις δυο πρώτες ακροάσεις για να αποφυλακιστεί, η Εύα Καϊλή δεν κατάφερε να πείσει για την αθωώτητά της τον Βέλγο εισαγγελέα που φέρεται να είναι αποφασισμένος να ρίξει άπλετο φως στο Qatar Gate που συγκλονίζει την Ευρωπαική Ένωση.




Το μεγάλο λάθος της Εύας Καϊλή που είναι και αυτό που φέρεται να την κρατά στη φυλακή, είναι το γεγονός πως έκρυψε τα χρήματα που είχε στο σπίτι.


Ο Παντσέρι «κελαηδά»

Ο Αντόνιο Παντσέρι «κελαηδά» ενώπιον των Bέλγων ανακριτών και τα στοιχεία και οι αποδείξεις που δίνει στις ανακρίσεις για να γλιτώσει τον εαυτό του ανάβουν φωτιές στους υπόλοιπους εμπλεκομένους.

«Δεν μας φοβίζει τίποτα γιατί δεν υπήρξε ποτέ η οποιαδήποτε συνεργασία με τον κ.Παντσέρι», λέει από την πλευρά του ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Δεν υπάρχουν 30 εκατομμύρια σε λογαριασμούς στον Παναμά»

«Με τη βούλα πλέον της Αρχής Βρώμικου Χρήματος, πιστοποιείται ότι η κυρία Εύα Καιλή ουδέποτε δωροδοκήθηκε από το Κατάρ σε τράπεζες του Παναμά. Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί πλέον είναι γιατί εκπορεύονται αυτά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα από την Ισπανία. Γιατί στον χώρο της πολιτικής τίποτα δεν γίνεται τυχαία» λέει ο κ. Δημητρακόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου