Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2023

“Η λάσπη ταιριάζει στον Μητσοτάκη”! Ανάρτηση – καταπέλτης του Γιάννη Μαντζουράνη για Κυριάκο Μητσοτάκη! “Ατιμία και προσβολή στη μνήμη του Παπανδρέου να τον συκοφαντεί ακόμα και νεκρό”

Άστραψε και βρόντηξε ο δικηγόρος και μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης, με το θράσος και την απίστευτη απρέπεια του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής για την υπόθεση Κοσκωτά και τον Ανδρέα Παπανδρέου με αποτέλεσμα να απαντήσει στις αναφορές του άμεσα και σε οξείς τόνους.

Ο κ. Μαντζουράνης σημειώνει ότι «είναι ατιμία όμως και προσβολή στη μνήμη του Ανδρέα, να τον συκοφαντεί ακόμα και νεκρό, όταν ξέρει ότι αθωώθηκε πανηγυρικά από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση Κοσκωτά. Για να οδηγήσει σε συνέχεια την αμετανόητη Δεξιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σε εκλογική ήττα και πολιτική καταισχύνη».
«Η λάσπη όμως, όσο κι αν του ταιριάζει, δεν πρόκειται να τον σώσει», τονίζει ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Αναλυτικά η δήλωση Μαντζουράνη

Είναι τιμή μου να αναφέρει ο κύριος Μητσοτάκης το όνομά μου, δίπλα σ’ αυτό του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

Είναι ατιμία όμως και προσβολή στη μνήμη του Ανδρέα, να τον συκοφαντεί ακόμα και νεκρό, όταν ξέρει ότι αθωώθηκε πανηγυρικά από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση Κοσκωτά. Για να οδηγήσει σε συνέχεια την αμετανόητη Δεξιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σε εκλογική ήττα και πολιτική καταισχύνη.

Είναι ατιμία επίσης να συκοφαντεί εμένα, στέλεχος σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ και της προοδευτικής παράταξης, όταν ξέρει ότι η ελληνική Δικαιοσύνη με κήρυξε αθώο με ομόφωνη απόφαση για την ίδια υπόθεση. Και αποφάνθηκε ότι η δίωξή μου, η δολοφονία χαρακτήρα και η πρωτοφανής ταλαιπωρία μου, με ευθύνη του τότε παρακράτους Μητσοτάκη, ήταν παράνομη.

Δεν αξίζουν άλλου σχολίου όσα είπε σήμερα στη Βουλή. Παραμένει φαύλος σαν Μητσοτάκης. Βαρύνεται με εγκλήματα κατά του κράτους δικαίου και η προσφυγή του στον Εφιάλτη του παρελθόντος και τη λάσπη, μόνο αμηχανία και φόβο αποκαλύπτει.

Η λάσπη όμως, όσο κι αν του ταιριάζει, δεν πρόκειται να τον σώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου