Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2023

Σοφία Βούλτεψη / Απίστευτες γελοιότητες - «Μόλις έκανε εμβόλιο, το Predator πήρε τηλέφωνο» (βίντεο)


«Πουλούσαν τρέλα» μετά την πολύ σοβαρή αποκάλυψη του Γιάννη Ραγκούση - «Μόλις του μπήκε το εμβόλιο τον πήρε το Predator τηλέφωνο» φώναζε η Βούλτεψη


Να υποβαθμίσουν την πολύ σοβαρή αποκάλυψη του Γιάννη Ραγκούση για την επιμόλυνση πολίτη με Predator μέσω παραπλανητικού sms που φαινόταν να έχει σταλθεί από το emvolio.gov.gr, λίγες μάλιστα μέρες πριν τον εμβολιασμό πολίτη, επιχείρησε η κυβέρνηση. Την αρχή έκανε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ενώ η Σοφία Βούλτεψη το «τερμάτισε» με γελοιότητες.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανέφερε απευθυνόμενος στον Γιάννη Ραγκούση τα εξής παράλογα: «Αν δεν κάνω λάθος είπατε ότι κάποιο μήνυμα του εμβολίου, του εθνικού συστήματος εμβολιασμού, πήγε σε πολίτη και περιελάμβανε μολυσμένο λογισμικό, σωστά;»

Τότε η Σοφία Βούλτεψη από τα υπουργικά έδρανα άρχισε να φωνάζει και να λέει: «Μόλις του μπήκε το εμβόλιο τον πήρε το Predator τηλέφωνο. Παιδί μου έτσι το είπε».

Ωστόσο ο Γιάννης Ραγκούσης ήταν ξεκάθαρος στα όσα είχε πει. «Την ώρα που περίμενε το sms του ραντεβού του, αντί να πάρει το κανονικό sms υπενθύμισης για το εμβόλιο, έλαβε μολυσμένο μήνυμα με Predator» είχε αναφέρει και αναρωτήθηκε «πώς γνώριζαν οι χειριστές του Predator, το ενιαίο κέντρο EYΠ – Predator με έδρα το Μαξίμου, για το ραντεβού του;».

«Ο πολίτης πάτησε το link, γιατί περίμενε μήνυμα για το εμβόλιό του, με αποτέλεσμα το κινητό του να μολυνθεί και να έχει το Predator πρόσβαση στην προσωπική του ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου