Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2023

Φρίκη στη Βρετανία: Σκύλος κατασπάραξε 4χρονο κοριτσάκι στην αυλή του σπιτιού - Το μπουλντόγκ ήταν της οικογένειάς του





Η 4χρονη Άλις Στόουνς δέχτηκε επίθεση από ένα αμερικανικό μπουλντόγκ που η οικογένεια είχε υιοθετήσει από ένα καταφύγιο ζώων

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από επίθεση σκύλου στο Μίλτον Κέινς, στη Βρετανία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.


Σύμφωνα με το BBC, οι αστυνομικοί πήγαν σε ένα σπίτι στο Μπρόντλαντς του Νέδερφιλντς το βράδυ της Τρίτης, αφού αναφέρθηκε ότι ένας σκύλος είχε επιτεθεί σε ένα παιδί σε κήπο.


Ένας γείτονας δήλωσε στην Daily Mail ότι η 4χρονη Άλις Στόουνς δέχτηκε επίθεση από ένα αμερικανικό μπουλντόγκ που η οικογένεια είχε υιοθετήσει από ένα καταφύγιο ζώων. Αναφέρεται ότι η οικογένεια είχε τον σκύλο μόνο λίγες εβδομάδες -πιθανώς δύο μήνες.


Εκπρόσωπος της αστυνομίας περιέγραψε την επίθεση ως "τραγικό περιστατικό". Δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Ο πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια κατά τη διάρκεια των πρωθυπουργικών ερωτήσεων και ευχαρίστησε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που ανταποκρίθηκαν "γρήγορα και με επαγγελματισμό".


Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Η γειτόνισσα Ρίτα Μάθιους, 36 ετών, δήλωσε ότι έβλεπε το κορίτσι ενώ πήγαινε τη δική της κόρη στο σχολείο. "Γνωρίζω το κορίτσι. Είναι πολύ λυπηρό να ακούω αυτά τα νέα", δήλωσε. "Πάντα κρατούσε το χέρι της μαμάς της στο δρόμο της επιστροφής. Είναι τόσο λυπηρό που δεν πρόκειται να ξαναδούμε το κορίτσι και προσεύχομαι για τη μαμά της, για να ξαναβρεί τις δυνάμεις της".

Ένας άλλος γείτονας δήλωσε στο BBC ότι το κορίτσι που πέθανε ήταν φίλη με τον τετράχρονο γιο του. "Έβαλα τα κλάματα όταν είδα τα νέα. Σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι η μικρή ήταν νεκρή", είπε. "Δεν είπα στο αγόρι μου τι συμβαίνει. Δεν ήθελα να αναστατωθεί ακούγοντας αυτά τα νέα".


Ο υπαστυνόμος Matt Bullivant, της αστυνομίας της Thames Valley, δήλωσε την Τρίτη: "Η αστυνομία της Thames Valley δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν. Καταλαβαίνω πόσο μεγάλο αντίκτυπο θα έχει αυτό στην κοινότητα και στο ευρύτερο κοινό, και οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν να δουν μεγάλη αστυνομική παρουσία στην περιοχή απόψε και μετά, ενώ η έρευνά μας συνεχίζεται.

Οποιοσδήποτε έχει ανησυχίες θα πρέπει να αισθάνεται ελεύθερος να πλησιάσει τους αστυνομικούς μας και να κάνει ερωτήσεις, αλλά καλώ τον κόσμο να μην κάνει εικασίες σχετικά με τις συνθήκες, ειδικά στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης".

Οι Αρχές ενημέρωσαν ότι κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό.

Ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής Dennis Murray έγραψε στο Twitter: "Φρικτά νέα στο Μίλτον Κέινς απόψε, ένα τετράχρονο κορίτσι σκοτώθηκε μετά από επίθεση σκύλου. Παρακαλούμε, σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας σε αυτές τις απίστευτα τραγικές στιγμές".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου