Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2023

Γιάννης Ραγκούσης: «Η ΝΔ παίρνει πάνω της το σκάνδαλο Νικολάου»





Αιχμηρή ήταν η νεότερη απάντηση του τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, στην ανακοίνωση-κάλυψη της Νέας Δημοκρατίας προς τη πρώην γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια της κυβερνητικής παράταξης στις ερχόμενες εκλογές Σοφία Νικολάου, μετά τα νέα στοιχεία που παρέθεσε ο Παύλος Πολάκης σχετικά με την αγορά και την ανακαίνιση πολυτελούς ακινήτου από την Σοφία Νικολάου στο Παλαιό Ψυχικό.

«Με τη σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ παίρνει πάνω της το σκάνδαλο «Νικολάου», που προκάλεσε ζημιά τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ στον Ελληνικό λαό την ίδια ώρα που η κ. Νικολάου αγόραζε πολυτελή κατοικία», επισημαίνει ο Γιάννης Ραγκούσης και προσθέτει:



«Επαναλαμβάνουμε ότι θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ».

Είχε προηγηθεί μια χυδαίου ύφους παρέμβαση της κ. Νικολάου κατά του Παύλου Πολάκη, με την ίδια μάλιστα να προαναγγέλλει πως σκοπεύει να «σβήσει πολιτικά» βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του Γιάννη Ραγκούση:

Η ΝΔ καλύπτει την κ. Νικολάου. Αντί απαντήσεων για την ουσία των καταγγελιών μας, επιλέγει τον δρόμο των υπεκφυγών.


Με τη σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ παίρνει πάνω της το σκάνδαλο “Νικολάου”, που προκάλεσε ζημιά τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ στον Ελληνικό λαό την ίδια ώρα που η κ. Νικολάου αγόραζε πολυτελή κατοικία.

Επαναλαμβάνουμε ότι θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου