Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2023

Βηματοδότης: Ο Γεραπετρίτης αποκάλυψε … το γρίφο των εκλογών στο υπουργικό! “Το επόμενο θα είναι πανηγυρικό…”




Όπως αποκαλύπτει η στήλη “ΒΗΜΑτοδότης” μια ασυνήθιστη σκηνή διημείφθη στο πρόσφατο υπουργικό που μάλλον “ξεκλείδωσε” τον χρόνο των εκλογών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, κατά το χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο και ενώ όλοι περίμεναν μια αναφορά Μητσοτάκη, μια ατάκα τέλος πάντων, έστω κάποια παρατήρηση, για να λυθεί ο γρίφος των εκλογών και ο ακριβής χρόνος διεξαγωγής τους και ενώ ορισμένοι σηκώνονταν από την θέση τους, η ευκαιρία να μάθουν την ημερομηνία των εκλογών ήρθε ανέλπιστα από τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Ζήτησε απλώς 30 δευτερόλεπτα για να αναλύσει ένα νομοσχέδιο περί κωδικοποιήσεως νόμων, αλλά ο κ. Μητσοτάκης του είπε καλύτερα να το αφήσει για το επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο. Και ξαφνικά, στην αίθουσα του Μαξίμου που συνεδρίαζε το Υπουργικό Συμβούλιο, ακούστηκε μια φωνή:



-Θα υπάρξουν άραγε και άλλα Υπουργικά Συμβούλια; Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε καταφατικά, αλλά ο κ. Γεραπετρίτης επέμεινε: «Επειδή το επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο μπορεί να είναι… πανηγυρικό, δώστε μου 30 δευτερόλεπτα να αναλύσω, τώρα το νομοσχέδιό μου». Και του τα έδωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου