Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2023

Καρατζαφέρης σε Μπογδάνο: Στήριξε την κυβέρνηση, επιδίωξε την επιστροφή σου στη ΝΔ





Τι έγινε στη συνάντηση των δυο ανδρών - Ρόλο «γεφυροποιού» της ΝΔ με τη δεξιά της ανέλαβε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Η δική μου συμβουλή είναι η εξής: Να στηρίξεις την κυβέρνηση στην πρόταση μομφής και, εν συνεχεία, να επιδιώξεις την επιστροφή σου στη Νέα Δημοκρατία.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Με όλο τον σεβασμό Πρόεδρέ μου, αν καταψηφίσω την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης θα αναιρέσω τον εαυτό μου.




Κάπως έτσι έληξε η συνάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που έγινε στο γραφείο του προέδρου του ΛΑΟΣ, λίγο πριν την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Και μπορεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ να μην πέτυχε τον στόχο του και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ίσως να έχασε την «τελευταία» του ευκαιρία να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία, ο Γιώργος Καρατζαφέρης όμως απέδειξε ότι παίζει τουλάχιστον παρασκηνιακά ένα ρόλο «γεφυροποιού» της ΝΔ με τον δεξιό της χώρο. Είτε επιχειρώντας να ενσωματώσει στελέχη της όπως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, είτε να φράξει το δρόμο της ανόδου σε άλλους, όπως στον Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς στις δημοσκοπήσεις του Μαξίμου η Ελληνική Λύση εμφανίζει υψηλά ποσοστά, ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Ίσως κάποιοι να αναρωτιούνται αν τον ρόλο αυτόν ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον… διάλεξε μόνος του ή του ανατέθηκε από το Μαξίμου.


Ε τώρα, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια!

ΥΓ: Γιώργος Καρατζαφέρης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος διατηρούν φιλική σχέση δεκαετίας. Μόνο που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν συναντήθηκε μόνο με τον Κ. Μπογδάνο το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου