Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2023

Ευφυές: Ο Κουμουτσάκος θα ζητήσει από την ΕΥΠ να τον παρακολουθεί


Ότι βουλευτής θα εκστόμιζε ότι ενδέχεται η παρακολούθηση Φλώρου, Χατζηδάκη και άλλων που είχαν «επισυνδεθεί» από την ΕΥΠ, να έγινε για την προστασία τους, δεν θα μπορούσε να το προβλέψει κανείς. Αυτά είναι σκέψεις μεγάλων ανδρών.Το είχαν ψυλλιαστεί όμως από το 2014, ότι θα το έλεγε μια μέρα ο υποψήφιος τότε της ΝΔ για τη περιφέρεια Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος. Για αυτό του έδωσαν μόλις 14% και τον πέταξαν έξω από τον δεύτερο γύρο. Σε βαθμό που σήμερα το παραλείπει από το βιογραφικό του.

Ο Κουμουτσάκος είναι ευέλικτος και μεταξύ των άλλων από το γραφείο του Πέτρου Μολυβιάτη βρέθηκε πορτ παρόλ της Ντόρας στο υπουργείο Εξωτερικών..

Αλλά ως Πρωθυπουργός ο αδελφός της δεν τον θεωρεί πιο έξυπνο από τον Μηταράκη και δεν του έδωσε το υπουργείο Μετανάστευσης, παρότι ήταν αναπληρωτής.

Από ό,τι φαίνεται όμως είχε κίνητρο για όσα είπε: σκοπεύει να ζητήσει από την ΕΥΠ να τον «επισυνδέσει» μονίμως. Είναι καλύτερα, από την προστασία 2-3 αστυνομικών.https://fonaklas.blogspot.com/2023/01/t_01139459337.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου