Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2023

Το δημοσίευμα-«φωτιά» που εξαφάνισε ο Κουρτάκης μετά την κατάθεση Παπαγγελόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο




Επιτακτική πλέον η παρέμβαση της δικαιοσύνης!



Έτρεξε να σβήσει το δημοσίευμα που αποτελεί σοβαρή ένδειξη ότι το Μαξίμου χρησιμοποίησε τις παράνομες υποκλοπές με στόχο να εξοντώσει τους πολιτικούς αντιπάλους του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης.

Στην κατάθεσή του στο Ειδικό Δικαστήριο, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ανέφερε ότι δημοσιεύματα αποκάλυπταν ότι ο ίδιος είχε πέσει θύμα παρακολούθησης, προτού ακόμα εντοπιστεί το παράνομο λογισμικό predator.

«Υπήρξα θύμα παρακολουθήσεων πολύ πριν βρεθούν τα predator. Υπήρχαν πρωτοσέλιδα: ‘Μυστικές υπηρεσίες κλείδωσαν τον Μίμη’, ‘ΕΥΠ και Ισραηλινοί άκουσαν τον Παπαγγελόπουλο’. Πώς με παρακολουθούσαν; Σχετική εισαγγελική διάταξη δεν είδα ποτέ. Αλλά τα έγραφαν. Γιατί; Προετοίμαζαν το έδαφος για τις παράνομες μαγνητοφωνήσεις του Μιωνή στο Μέγαρο Μαξίμου;» ανέφερε ο κ. Παπαγγελόπουλος.



Λίγη ώρα μετά από την κατάθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, το συγκεκριμένο δημοσίευμα «εξαφανίστηκε».



Πρόκειται πλέον για τεράστια υπόθεση κατασκοπείας, καθώς υπάρχει ομολογία ότι ξένοι πράκτορες παρακολουθούσαν Έλληνα υπουργό.

Το δημοσίευμα έχει ημερομηνία 21 Σεπτεμβρίου 2019, λίγους μήνες αργότερα αφού όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πάρει υπό τον πλήρη έλεγχο του την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, προκαλώντας τότε σφοδρές αντιδράσεις.

Σήμερα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα εξελίσσεται σε ένα βαρύτατο κατηγορητήριο προσωπικά κατά του ίδιου του πρωθυπουργού. Διότι σήμερα γνωρίζουμε ότι όντως υπήρξαν παρακολουθήσεις κατά δύο πρώην υπουργών, οι οποίες μάλιστα εργαλειοποιήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους και όχι μόνο. Τα βρώμικα παιχνίδια λοιπόν του επιτελικού κράτους με την εθνική υπηρεσία πληροφοριών είχαν αρχίσει πολύ πριν την αποκάλυψη της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, η οποία πλέον εξελίσσεται σε αμιγώς πολιτικό θέμα και όχι σε «θέμα εθνικής ασφάλειας», όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση.

Πλέον είναι επιτακτική η παρέμβαση της δικαιοσύνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου