Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2023

Λοβέρδος: «Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται». Δεν το είπε για τον Ανδρουλάκη!





Ανακυκλώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος την συζήτηση για τους εκβιασμούς μέσω των υποκλοπών, λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται», χωρίς όμως να προσθέσει ότι και ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν εκβιάζεται!

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ παρενέβη σε συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής θέλοντας να κάνει πολιτική παρέμβαση.

«Μου είναι αδιανόητο να μην αναφερθώ από αυτό εδώ το βήμα στο απολύτως αδιανόητο που για άλλη μια φορά προέβη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτή τη φορά δια της εκπροσώπου τύπου του. Θέλω να ακουστεί δυνατά και να είναι πεντακάθαρο. Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται από κανέναν και για κανέναν», είπε ο Α. Λοβέρδος και πρόσθεσε: «οι δηλώσεις που έγιναν για τον αρχηγό της παράταξης μας με τα υπονοούμενα που αφέθηκαν είναι ανεπίτρεπτες, είναι απαράδεκτες και είναι καταδικαστέες».

Ο βουλευτής ανέφερε πως «δεν είναι η πρώτη φορά που το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ διολισθαίνει σε τέτοιες κατηφόρες. Εύχομαι βεβαίως για το καλό της χώρας να είναι η τελευταία. Δεν μπορώ να πω όμως ότι το ελπίζω. Και δεν μπορώ επίσης να πω ότι εκπλήσσομαι από τις δηλώσεις της εκπροσώπου. Γιατί απλούστατα μιλά ευθέως ανάλογα με το κόμμα το οποίο εκπροσωπεί».

«Τέτοιες συμπεριφορές όμως σε μας δεν περνάνε. Πολύ κακό δρόμο διάλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να βαδίσει ενόψει εκλογών. Είναι συνηθισμένοι να μετατρέπουν σε βούρκο κάθε πεδίο πολιτικής μάχης. Και αυτή τη φορά, τους αντιμετωπίζουμε με σθένος. Ξαναλέω και κλείνω: το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται από κανέναν και για κανέναν», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου