Παρασκευή, Μαρτίου 31, 2023

Βιασμός 15χρονου στην Κρήτη: «Φύλλο και φτερό» τα προφίλ των 29 «Βράζει» το νησί από τις αποκαλύψεις για τον βιασμό του ανήλικου στην Κρήτη από τον 66χρονο λυράρη. Αναμένονται εξελίξεις.







 

 


Οργή και αποτροπιασμός επικρατεί στην Κρήτη, η οποία παρακολουθεί μουδιασμένη την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ενός ανήλικου αγοριού από έναν 66χρονο λυράρη.


Ο ίδιος επιμένει για την αθωότητά του και τονίζει πως πρόκειται για σκευωρία, ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνουν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 66χρονου, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή

Μουδιασμένη και σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης από τις αποκαλύψεις για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ενός ανήλικου αγοριού από έναν 66χρονο λυράρη από το Ηράκλειο.
 






Οι αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα ελεγξει εξονυχιστικά τα κινητά του 66χρονου, αλλά και τα ψεύτικα προφίλ που είχε φτιάξει ο ίδιος για τον ανήλικο, με τα οποία «ψάρευε» επίδοξους βιαστές του. Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν τα προφίλ των 29 χρηστών, που συνομίλησαν με τα προφίλ του 15χρονου, και αν προκύπτει κάτι μεμπτό.

Φόβος όλων είναι ο 15χρονος να έπεσε θύμα και από άλλους άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου