Τετάρτη, Μαΐου 17, 2023

«Πάγωσαν» μέχρι και οι τοπικές της ΝΔ...

 



Η πανελλήνια αγανάκτηση για το ρεσιτάλ αναισθησίας του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στους συγγενείς των θυμάτων των... Τεμπών έχει «παγώσει» τα στελέχη, τους υποψήφιους του κόμματος και τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ που έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά καθώς δεν βρίσκουν-  και ενδόμυχα δεν θέλουν να βρουν επιχειρήματα - για να στηρίξουν την ευθεία επίθεση-προσβολή του προέδρου της ΝΔ στους γονείς των τραγικών θυμάτων.

Για τα στελέχη της ΝΔ, η επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τηλεοράσεως στους συγγενείς των νεκρών των Τεμπών, δεν αποτελεί πολιτικό φάουλ, ένα φάλτσο που θα μπορούσε να περάσει χωρίς σημαντικές επιπτώσεις εξαιτίας της μιντιακής υπεροπλίας του κόμματος. Αποτελεί, όπως λένε έμπειρα στελέχη σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις τους, δείγμα γραφής του πώς πραγματικά αντιλαμβάνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης το τι συνέβη στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. Δηλαδή, ότι η κυβέρνησή του δεν έχει καμιά ευθύνη και όλοι όσοι έχουν διαφορετική άποψη ακόμα και οι γονείς των νεκρών είναι «στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα».

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου εμφανώς σε απόλυτο πανικό και στην προσπάθειά του να περιορίσει τη ζημιά στο προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και στη ΝΔ, τέσσερις ημέρες πριν το άνοιγμα της κάλπης, έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου χρησιμοποιώντας, όπως πάντα, ψέματα και παραπληροφόρηση για να αντιστρέψουν την πραγματικότητα.

Έτσι ο his master voice, Άκης Σκέρτσος, άρχισε τις fake news δηλώσεις αμέσως μετά την ανάλγητη δήλωση του προέδρου της ΝΔ, παρουσιάζοντας διάφορες ψεύτικες εκδοχές με τη λογική του ό,τι κάτσει.

Αρχικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπάθησε να πείσει ότι η καταγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εργαλειοποίησης της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών δεν απευθυνόταν στους γονείς και τους συγγενείς των νεκρών αλλά στους συνδικαλιστές του ΟΣΕ.

Λίγες ώρες μετά ο Άκης Σκέρτσος εμφανίστηκε σε μεταμεσονύχτια εκπομπή του Kontra με άλλο αφήγημα, περί μονταζιέρας και κοπτοραπτικής των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Και φαίνεται ότι αυτή η νέα χυδαία υπερασπιστική γραμμή του Μαξίμου, λόγω περασμένης ώρας, δεν πέρασε στους άκρως φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους, όπως ο Άρης Πορτοσάλτε, οι οποίοι από τα πρωινά τηλεπαράθυρα επέμεναν σε επίθεση κατά των συνδικαλιστών του ΟΣΕ, υποστηρίζοντας ότι σε εκείνους επιτέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι στους γονείς των νεκρών.

Μόνο που, όπως λένε στελέχη της ΝΔ, τα επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν μπορούν να ανατρέψουν τη μεγάλη ζημιά από τη δήλωση Μητσοτάκη και την απόσταση από την κοινωνία που μέσω αυτής της δήλωσης καταγράφηκε...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου