Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2023

Η ταρίφα των 7.000 ευρώ...

 



Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις πλαστές μοριοδοτήσεις στις Πανελλαδικές...

Κύκλωμα που πλαστογραφούσε βεβαιώσεις διακρίσεων στο Κουνγκ Φου προκειμένου οι αθλητές να πάρουν μοριοδότηση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αλλά και να... ανέβουν κάποιοι άλλοι στην προπονητική βαθμίδα εξιχνίασε η ΕΛΑΣ.

Τα στελέχη του τμήματος προστασίας περιουσιακών δεδομένων, προχώρησαν στη σύλληψη του 47χρονου προέδρου της τεχνικής ομοσπονδίας Κουνγκ Φου καθώς και ακόμα τεσσάρων προσώπων, σχετικά με τις πλαστές βεβαιώσεις αθλητικών διακρίσεων με στόχο να έχουν πριμοδότηση μαθητές της Γ' λυκείου που θα έδιναν Πανελλαδικές.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που διοργάνωνε στη χώρα μας τους αγώνες, κανόνιζε την οργάνωση των αποστολών σε διεθνείς αγώνες, είχε αρμοδιότητα στη σύνταξη των φύλλων αγώνων καθώς επικοινωνούσε και με τη διεθνή ομοσπονδία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Τα άλλα τέσσερα πρόσωπα που συνελήφθησαν, είναι δύο προπονητές σχολών 49 και 39 ετών καθώς και οι γονείς ανήλικης μαθήτριας. Οι κατηγορούμενοι προπονητές/ ιδιοκτήτες σχολών, είχαν τον ρόλο του μεσάζοντα μεταξύ των γονέων και του 47χρονου προέδρου.

Στο μεταξύ, ερευνάται ο ρόλος του πρώην προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κουνγκ Φου και του πρώην γενικού γραμματέα, δύο προπονητών, καθώς και πολλών γονιών ανήλικων μαθητών/αθλητών. Τα άτομα αυτά δεν βρίσκονται ανάμεσα στους κατηγορούμενους καθώς από τα στοιχεία της έρευνας δεν προέκυψαν ξεκάθαρη εμπλοκή τους...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου