Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2023

Ε ρε χαρές και κλάματα...

 



Ανανεωμένοι συνεχίζουμε τις προεκλογικές επισημάνσεις, χωρίς φίλτρα α λα TikTok, για να έχετε ενημέρωση για το τι τρέχει στη γύρα.

-Πάταγο – λένε οι διαρροές από την ΝΔ – θα προκαλέσουν οι δραστηριότητες των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε... Ροδόπη και Ξάνθη στους οποίους καταλογίζουν ότι έχουν στενές σχέσεις με το τουρκικό προξενείο.

– Για να συνεννοηθούμε, αν είναι επιλήψιμο να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις του προξενείου που παρευρίσκονται οι ψευτομουφτήδες, το ίδιο κάνουν όλοι οι υποψήφιοι των κομμάτων, αν θέλουν να εκλεγούν. Αυτή είναι η αλήθεια.

– Τώρα, αν η ηγεσία της ΝΔ έχει κάτι παραπάνω ας το ξεκαθαρίσει χωρίς μισόλογα. Δεν χρειάζονται προεκλογικά τρικ με τέτοια θέματα.

-Με όρους μπασκετικούς σκέφτεται να συγκροτήσει την κυβέρνηση ο Μητσοτάκης, αν η ΝΔ πάρει αυτοδυναμία. Το λεγόμενο rotation θα πάει σύννεφο. Ουδείς θα μείνει στη θέση που ήταν στην προηγούμενη κυβέρνηση και κάποιοι θα μείνουν εκτός για… ξεκούραση. Ουδείς; Δηλαδή ούτε ο ΥΠΕΞ, ούτε ο Σκέρτσος, ούτε ο Χατζηδάκης; Για να δούμε.

-Πάντως οι κεραίες μου, έχουν πιάσει ότι θα έχουμε αλλαγές: Στη προεδρία της Βουλής και στα υπουργεία: Οικονομικών, Άμυνας, Παιδείας, Υγείας, Ενέργειας, Υποδομών, Εσωτερικών, Ναυτιλίας, Τουρισμού, Δικαιοσύνης.

– Ε, ρε χαρές και… κλάματα που θα’χουμε...

Κάλχας 

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου