Τρίτη, Ιουνίου 06, 2023

Ανατροπή στο OPEN: Στα “χέρια” του Κοκλώνη




Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η εταιρία παραγωγής αναλαμβάνει όλες τις ψυχαγωγικές και infotainment εκπομπές του OPEN. Οι ίδιες έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγο ολοκληρώθηκε συνάντηση, όπου ανακοινώθηκε σε υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού από την ιδιοκτησία, ο νέος ρόλος της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη στο κανάλι.

Ενόψει λοιπόν της νέας τηλεοπτικής σεζόν αναμένονται να βγουν στον αέρα του ΟΡΕΝ καινούργια project που έχει η Barking Well Media στο portfolio της από το εξωτερικό, αλλά και παραγωγές μυθοπλασίας, σε μια προσπάθεια ενδυνάμωσης του τηλεοπτικού σταθμού.



Μάλιστα εντός των επόμενων ημερών αναμένονται ανακοινώσεις για το ρόλο της Barking Well Media, αλλά και για τη στελέχωση του τηλεοπτικού σταθμού

Βέβαια το πλαίσιο των αλλαγών δεν «αγγίζει» τον τομέα ειδήσεων με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο να παραμένει επικεφαλής του.

Πριν από λίγο, μάλιστα, “κυκλοφόρησε” η παρακάτω ανακοίνωση σε εργαζομένους του OPEN, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας. Όπως αναφέρει «η διοίκηση του ΟΡΕΝ στο πλαίσιο επανασχεδιασμού του σταθμού, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής Barking Well.

Η Barking Well αναλαμβάνει υλοποίηση ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού».

Πηγή: newsit.gr / Μελάς Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου