Κυριακή, Οκτωβρίου 01, 2023

Γιατί ο Μητσοτάκης δεν καταδικάζει τη… «δημαρχάρα»; - Ποιος λόγος υπάρχει να εκτίθεται; Όταν ο Μπέος ευχόταν να είναι ο Μητσοτάκης «είκοσι χρόνια πρωθυπουργός»!





Δήμος Βόλου
 


Ένας δήμαρχος χαστουκίζει πλημμυροπαθή και καταβρέχει πολίτες. Τον δήμαρχο αυτό στήριξε - και στηρίζει πάλι - για το αξίωμά του η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη!


Η κυβέρνηση αρνείται - δια του εκπροσώπου της - να καταδικάσει τον δήμαρχο για τη συμπεριφορά του, με το κυβερνών κόμμα να δηλώνει με κουτοπονηριά, που συνάμα είναι και αποδοχή ταύτισης μαζί του, ότι …δεν του έχει δώσει χρίσμα!

Μα η ΝΔ, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτός από τους τρεις μεγάλους δήμους, δεν έχει δώσει χρίσμα σε κανέναν άλλο δήμο!
 










Το ερώτημα παραμένει: Γιατί ο Μητσοτάκης δεν καταδικάζει τις ενέργειες του Αχιλλέα Μπέου; Τον Γιώργο Πατούλη τον «έφαγε» για ένα ζεϊμπέκικο. Τον Αχιλλέα Μπέο γιατί τον καλύπτει; Τι φοβάται; «Κρατάει» τη Ν.Δ. από πουθενά; Τον φοβάται;

Έχουν …αλληλοσυγκινηθεί από τα καλά λόγια λόγια του ενός για τον άλλο; «Δημαρχάρα μου» τον αποκαλούσε ο Μητσοτάκης, «εύχομαι ο Μητσοτάκης να είναι είκοσι χρόνια πρωθυπουργός» δήλωνε ο Μπέος.


Τ. Τε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου