Κυριακή, Οκτωβρίου 01, 2023

Ένας ασυνάρτητος και ταραγμένος Σκέρτσος - Ευτυχώς η χώρα δεν είναι Βόρειος Κορέα! Ζητάει ο Άκης Σκέρτσος, όχι απλώς να μην γίνεται κριτική στην κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ, αλλά να της πει και …ευχαριστώ!





Eurokinissi

 
 


Σε «πιστόλι» της κυβέρνησης αναδεικνύεται ο - κατά τα άλλα «άριστος»- υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, που το τελευταίο διάστημα αναλαμβάνει τις τοξικές επιθέσεις του Μαξίμου κατά των πολιτικών του αντιπάλων!


«Αυτή είναι δυστυχώς η νέα αριστερά του τσιπρο-πολακο-κασσελακισμού που θέλει να μας πάει πίσω ολοταχώς», ήταν η κριτική του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, όπου τέθηκαν σε κίνδυνο οι ζωές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων!

«Μέρα με τη μέρα ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη καταπίνει και αφομοιώνει τον κ. Κασσελάκη οδηγώντας τον σε αδικαιολόγητα λάθη», συνεχίζει στην ανάρτησή του ο υπουργός Επικρατείας, καλώντας την αντιπολίτευση, με την αναίδεια χιλίων πιθήκων, να πει και μπράβο και ευχαριστώ στην κυβέρνηση!
 









«Η δήλωσή του (σ.σ. του Κασσελάκη) για το ΟΑΚΑ είναι ενδεικτική μιας αντιπολίτευσης σε πλήρη ασυναρτησία. Γιατί; Διότι επιτίθεται στην κυβέρνηση αντί να αναγνωρίζει ως θετικό βήμα μπροστά, το γεγονός ότι η ελληνική πολιτεία - που δεν φημίζεται ομολογουμένως διαχρονικά για την προνοητικότητά της - επενδύει 57 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για τη συντήρηση, ανθεκτικότητα και ανάπλαση του ΟΑΚΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά

Λογικές καθεστώτος Βορείου Κορέας από τον υπουργό Επικρατείας, καθώς όποιος κάνει κριτική στην κυβέρνηση είναι …τοξικός – οφείλουμε όλοι να λέμε ζήτω! Ευτυχώς, όμως, που η χώρα δεν είναι Βόρειος Κορέα, γιατί ποιος ξέρει τι θα πάθαινε όποιος έκανε κριτική!

Υ.Γ.: Μήπως θα πρέπει να μειώσουν λίγο την αλαζονεία εκεί στο Μαξίμου;

Α. Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου