Τρίτη, Απριλίου 16, 2024

Ραγίζει καρδιές: Ένα μπαλόνι ψηλά στον ουρανό για τη μαμά… – Βίντεο με τον 3χρονο γιο της αδικοχαμένης Αθηνάς στα Τέμπη

 

Με τα λόγια της 34χρονης μητέρας Αθηνάς Κατσάρα, που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο Μάριος Ραφαήλ Μπίκος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνοδεύει ένα βίντεο με το τρίχρονο αγοράκι της οικογένειας να αφήνει ελεύθερο ένα μπαλόνι.

Η Αθηνά ταξίδευε με το μοιραίο τρένο μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο, ο οποίος κατάφερε να βγει ζωντανός 

«’Νίκο, το παιδί μας…’ αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Αθηνάς που σκοτώθηκε στα Τέμπη. Ο μικρός Χρήστος στέλνει ένα μπαλόνι ψηλά στον ουρανό, στην μητέρα του την Αθηνά, η οποία έχασε την ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών» γράφει ο κ. Μπίκος.

Σε μια στιγμή χάθηκαν όλα

Η Αθηνά ταξίδευε με το μοιραίο τρένο μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο, που κατάφερε να βγει ζωντανός.

Όπως έχει πει ο αδελφός της, «ήταν στη μέση του βαγονιού. Ο γαμπρός μου τη στιγμή της σύγκρουσης σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Και με το που σηκώθηκε, έκανε ένα δυο βήματα κι άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο. Εκεί σκοτείνιασαν όλα και εκεί – από ό,τι μου είπε ο γαμπρός μου – η αδελφή μου φώναξε ‘Νίκο το μωρό’. Εκεί χάθηκαν όλα. Ο γαμπρός μου έμαθε για τον θάνατο της Αθηνάς ανήμερα της κηδείας».

«Η αδελφή μου ταξίδευε πρώτη φορά με τρένο, είχε καιρό να ταξιδέψει. Είχαν πάει στους θείους μου στην Αθήνα για τριήμερο αλλά δεν πρόλαβαν. Ευτυχώς που δεν το πήραν μαζί τους το μωρό», προσθέτει.

Ο σύζυγός της είναι απαρηγόρητος. «Ζητάω δύναμη από τον Θεό να μεγαλώσω το παιδί μας» έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του πριν από έναν χρόνο.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου