Σάββατο, Μαΐου 11, 2024

Επανέρχεται ο Πολάκης για την «κλίκα» του ΕΚΠΑ – «Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Βραχνής»





Ξανά στο φως της δημοσιότητας έφερε ο Παύλος Πολάκης το θέμα που δημιουργήθηκε με το Εκλεκτορικό Σώμα του ΕΚΠΑ για την ανάδειξη νέου διευθυντή της Πανεπιστημιακής Γυναικολογικής Κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε μέσω της δημοσιοποίησης της δράσης της «κλίκας» -όπως την είχε χαρακτηρίσει, ο Νικόλαος Βραχνής απέσυρε μεν την υποψηφιότητά του.


«Μαθαίνω επίσης πως απειλεί πως το φθινόπωρο “ο κόσμος να χαλάσει θα γίνει αυτός διευθυντής της κλινικής” καθώς η θέση μετά από 3 μήνες θα αδειάσει ξανά, αφού αυτός που εκλέχθηκε τώρα συνταξιοδοτείται», σημείωσε στη νέα του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος καλεί το υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει στην απόλυση Βραχνή καθώς «έχει πάρει παράνομα τη θέση στο Πανεπιστήμιο».

Μάλιστα, κλείνοντας τη δημοσίευσή του, ο Παύλος Πολάκης απευθύνει τα εξής ερωτήματα: «Αλήθεια η ποινική δικαιοσύνη έχει καλέσει για κατάθεση και εξηγήσεις στο πλαίσιο της ανάκρισης τον κύριο Βραχνή για το θέμα του εμπορίου βρεφών στα Χανιά; Αν όχι, γιατί δεν έχει κληθεί; Αλήθεια ο υπερκοριός της ΕΥΠ δεν έχει καταγράψει παράνομες συναλλαγές του εν λόγω κυρίου όπως κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία;»
Η ανάρτηση Πολάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου