Τρίτη, Ιουνίου 25, 2024

Όλο και πιο συναρπαστική γίνεται η 1η Ιουλίου για τον Μητσοτάκη Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες του Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη.




ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - INTIME

 

 

Δευτέρα 1η Ιουλίου 2004. Τα βλέμματα στραμμένα στο Πολεμικό Μουσείο για μια εκδήλωση διόλου συνηθισμένη.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι του Καραμανλή» - εκδόσεις Λιβάνη - θα μιλήσουν δυο πρώην Πρωθυπουργοί και πρώην Πρόεδροι της ΝΔ. Δεν πρέπει να ενθουσιάζει τον εν ενέργεια Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.


Την παρουσίαση - που θα συντονίσει ο αρθρογράφος του ieidiseis.gr, Γιώργος Λακόπουλος - θα κάνουν οι καθηγητές Τάκης Ρουμελιώτης και Γιαννης Βαληνάκης. Αμφότεροι πρώην υπουργοί - ο πρώτος του ΠΑΣΟΚ και ο δεύτερος της ΝΔ.

Ως εδώ καλά - συνηθισμένα πράγματα. ADVERTISEMENT


Μετά θα πάρει τον λόγο ο Αντώνης Σαμαράς - για τον οποίο ξέρουμε μόνο τον τίτλο της ομιλίας του: «Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι» - αλλά αποκλείεται να μείνει σ’ αυτό. Όλο και καλύτερο γίνεται.

Την εκδήλωση θα κλείσει ο Κώστας Καραμανλής - κεντρικό πρόσωπο του βιβλίου και εκτός της σημερινής Βουλής με επιλογή του. Δεν είναι απολύτως τίποτε γνωστό από όσα θα πει. Όχι μόνο για τα - καυτά - αναφερόμενα από τον συγγραφέα στο βιβλίο, αλλά και για την συγκυρία. Το καλύτερο των καλύτερων.


Δυο πολιτικοί κορυφής, δυο προβεβλημένοι πανεπιστημιακοί με πολιτικό παρελθόν και δυο δημοσιογράφοι - κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί θαυμαστής της σημερινής κατάστασης.

Αντίθετα συνιστούν μια σύνθεση που μάλλον δεν πρόκειται να προσφέρει τριαντάφυλλα στον Πρωθυπουργό.

Όλο και πιο συναρπαστική γίνεται η πρώτη μέρα του Ιουλίου.






Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου