Σάββατο, Ιουνίου 15, 2024

Οι καλύτερες πισίνες στην Αθήνα - Οι τιμές για το 2024 Από 11 έως και 105 ευρώ οι τιμές για τις πισίνες της Αθήνας το 2024.



Instagram

 


Γράφει η Ελένη Μπορμπόλη
 


Άνοιξαν οι πισίνες στην Αθήνα για το καλοκαίρι 2024 και οι επιλογές είναι πιο πολλές από ποτέ.

Αν και σε σχέση με πέρυσι, βλέπουμε μια άνοδο των τιμών στις περισσότερες πισίνες, υπάρχουν εναλλακτικές για όλα τα βαλάντια και σε κάθε γωνιά της πόλης.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στις περισσότερες από τις παρακάτω πισίνες δε γίνονται τηλεφωνικές κρατήσεις, ενώ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ενημερωθήκαμε ότι στην τιμή περιλαμβάνονται ξαπλώστρες «κατόπιν διαθεσιμότητας». Μια καλή ιδέα, επομένως, θα ήταν να κάνετε μια κλήση λίγο πριν πάτε, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα, σε περίπτωση που δε θέλετε να περιμένετε σε τραπεζάκι, μέχρι να αδειάσει κάποια ξαπλώστρα.

Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε τις 13 καλύτερες πισίνες τις Αττικής και τις τιμές τους για το 2024. Άλλες με θέα και άλλες με γκουρμέ φαγητό ή ακόμα και με… ναργιλέ, αλλά όλες τους με άνετες ξαπλώστρες, καθαρά νερά και δροσιστικά ποτά, οι εν λόγω πισίνες είναι ιδανικές για όσους αποζητούν μια δροσερή βουτιά στην καρδιά της πόλης.


Ανεξάρτητα από το αν διαμένετε στα νότια, στα βόρεια ή στο κέντρο της Αθήνας, το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μια πισίνα με όλες τις ανέσεις, σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι σας.
St. George Lycabettus Pool, Κέντρο Αθηνών

Στην ταράτσα του πολυτελούς ξενοδοχείου St. George Lycabettus, θα βρείτε ένα roof garden με θέα που κόβει την ανάσα και μια πισίνα μεγάλων διαστάσεων. Στο κτήριο υπάρχει βραβευμένο εστιατόριο, ωστόσο και δίπλα στην πισίνα θα βρείτε ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, το οποίο σερβίρει δροσιστικά κοκτέιλ, καφέδες και ελαφριά γεύματα.

Όσον αφορά τις τιμές, τις καθημερινές θα πληρώσετε 60 ευρώ για την ξαπλώστρα εάν είστε 1 άτομο, ενώ για σετ των 2 ατόμων, η τιμή είναι στα 82 ευρώ. Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, το κόστος ανεβαίνει στα 68 και 100 ευρώ αντίστοιχα, ενώ για παιδιά έως 10 ετών θα πληρώσετε το 50% του αρχικού ποσού. Στην τιμή περιλαμβάνεται καφές ή αναψυκτικό.


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 7416 000
Fresh hotel, Κέντρο Αθηνών

Με θέα «πιάτο» ολόκληρη την Αθήνα, τον Παρθενώνα και την Ακρόπολη και ακριβώς δίπλα στην πλατεία Κοτζιά, θα βρείτε το πολυτελές ξενοδοχείο Fresh, στον 9ο όροφο του οποίου υπάρχει μια δροσερή πισίνα και ένα ωραιότατο lounge bar & restaurant.

Το κόστος ανέρχεται στα 30 ευρώ ανά άτομο για τις καθημερινές και στα 40 ευρώ για τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Στην τιμή περιλαμβάνεται χρήση ξαπλώστρας, καφές ή αναψυκτικό και πετσέτα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 524 8511
Acropolis Hill Hotel, Λόφος Φιλοπάππου

Αυτό το urban chic ξενοδοχείο 3 αστέρων διαθέτει μοντέρνα αισθητική και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη. Τους καλοκαιρινούς μήνες η μικρή εξωτερική πισίνα είναι ανοιχτή για να σας υποδεχτεί για μια δροσιστική βουτιά. Δίπλα στην πισίνα βρίσκεται το εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου σερβίρεται καθημερινά πλούσιος πρωινός μπουφές.


Το κόστος ανά άτομο είναι στα 15 ευρώ τις καθημερινές και στα 20 ευρώ τα Σαββατοκύριακα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9235 151
President Hotel, Αμπελόκηποι

Στο ψηλότερο roof garden της Ελλάδας, δίπλα στην καρδιά της Αθήνας, θα βρείτε το μοναδικό Penthouse 21 Pool Bar Restaurant. Το ξεχωριστό σημείο συνάντησης προσφέρει μαγευτική 360o θέα της πόλης. Ξεκινήστε τη μέρα σας με έναν καφέ και τα γευστικά σνακ μας, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα. Προσέχοντας πάντα και την παραμικρή λεπτομέρεια, ο chef, Θανάσης Δορμοίρης, δημιουργεί μια συναρπαστική γευστική εμπειρία με Μεσογειακά και διεθνή πιάτα, προσθέτοντας τις δικές του μοντέρνες πινελιές.

Οι τιμές είναι αρκετά προσιτές, σε σχέση με το μέσο όρο που είδαμε κάνοντας την έρευνα για το παρόν ρεπορτάζ, φτάνοντας στα 10 ευρώ ανά ξαπλώστρα, ανά περίοδο (Περίοδος A 10:00 - 14:00, Περίοδος B 14:00 - 18:00). Περιλαμβάνονται πετσέτες κατόπιν αιτήματος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 698 9000
Semiramis Pool, Κηφισιά

Μια «διαφορετική» πισίνα, με ιδιαίτερο design και έντονα χρώματα θα βρείτε στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Semiramis. Στον ιδιαίτερο αυτό χώρο, θα απολαύσετε -πέρα από δροσιστικές βουτιές- και μια σειρά από γευστικά πιάτα και δροσιστικά ποτά, που σερβίρει το περιποιημένο snack bar.


Η τιμή εισόδου είναι 50 ευρώ ανά άτομο τις καθημερινές και 60 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Στην τιμή εισόδου περιλαμβάνονται χρήση ξαπλώστρας, ομπρέλα, πετσέτα, καφές ή αναψυκτικό.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 628 4400
Halandri Club, Χαλάνδρι

Το Halandri Club λειτουργεί από το 1986. Βρίσκεται σε ένα μοναδικά διαμορφωμένο χώρο, με εξαιρετική εύκολη πρόσβαση και άνετη στάθμευση. Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Halandri Club Restaurant θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία δίπλα στην πισίνα, δοκιμάζοντας μεσογειακές γεύσεις με ελληνικές. Πρόκειται για έναν ανοιχτό χώρο με πολλές ξαπλώστρες και μια μικρή πισίνα, περιτριγυρισμένη από δέντρα.

Η τιμή για όσους δεν είναι μέλη ανέρχεται στα 13 ευρώ ανά άτομο τις καθημερινές, στα 18 για τα Σάββατα και στα 20 για τις Κυριακές.



Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 639 8336
Life Gallery Hotel, Εκάλη

Απολαύστε μια αναζωογονητική βουτιά στην εντυπωσιακή πισίνα του γνωστού ξενοδοχείου Life Gallery. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ινσταγκραμική πισίνα με γυάλινο τοίχο, περιτριγυρισμένη από καταπράσινα πεύκα.

Η τιμή της εισόδου κατ’ άτομο φτάνει τα 30 ευρώ για τις καθημερινές και τα 50 ευρώ για τα Σαββατοκύριακα. Ισχύει έκπτωση για παιδιά έως 12 ετών. Χρήσιμες πληροφορίες: Ισχύει 50% για παιδιά έως 12 ετών. Στην τιμή εισόδου περιλαμβάνονται πετσέτα και καφές ή μη αλκοολούχο ρόφημα. Κρατήσεις απαραίτητες στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 21 1106 7400
Πισίνα Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς

Το εντυπωσιακό all day restaurant bar, με θέα τη μαρίνα, παραμένει η πιο προσιτή οικονομικά επιλογή στην Αθήνα, παρέχοντας πραγματικά τα πάντα. Πρόκειται για έναν μεγάλο, άνετο χώρο, με ξαπλώστρες αλλά και τραπέζια, μια ευρύχωρη πισίνα και επιλογές από burger, πίτσες, λαχταριστές βάφλες με παγωτό, ακόμα και… ναργιλέ.

Τις καθημερινές, το κόστος ανέρχεται στα 17 ευρώ και τα Σαββατοκύριακα στα 23 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται χρήση ξαπλώστρας/τραπεζιού και καφές. Για την χρήση της πισίνας θα πρέπει να είστε από 16 ετών και πάνω.



Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 451 1324
Margi hotel Pool, Βουλιαγμένη

Παραμένοντας στα νότια προάστια αλλά μεταπηδώντας ως προς το budget, το Margi hotel σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ενός πολυτελούς μπάνιου, μέσα σε έναν εξωτικό κήπο. Αν και υπάρχει η επιλογή χαλάρωσης σε μια από τις 4 ιδιωτικές cabanas της πισίνας, οι ξαπλώστρες είναι κάτι παραπάνω από άνετες, καθώς στην ουσία πρόκειται για εξαιρετικά αναπαυτικά κρεβάτια. Στο bar restaurant της πισίνας, μπορείτε να απολαύσετε τις γαστρονομικές δημιουργίες του σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, με βιολογικά υλικά

Οι τιμές για τις «απλές» ξαπλώστρες ξεκινούν από τα 45 ευρώ ανά άτομο για τις καθημερινές και φτάνουν στα 70 ευρώ για τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Εάν, φυσικά, σας ενδιαφέρει η ενοικίαση μιας cabana, τότε το κόστος ανεβαίνει. Στην τιμή περιλαμβάνεται πετσέτα και ένα μπουκαλάκι νερό.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8929 000
Mavili beach, Πλατεία Μαβίλη

Περίπου 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό «Αμπελόκηποι», βρίσκεται η πισίνα του Mavili beach, η οποία σίγουρα θα σας θυμίσει κάτι από… παραλία, καθώς διαθέτει ακόμα και άμμο, ενώ το design του snack bar είναι τέτοιο, που μοιάζει σαν να ξεπήδησε από κάποιο κυκλαδίτικο νησί

Οι ξαπλώστρες διατίθενται μόνο σε σετ, το οποίο κοστίζει 90 ευρώ (άρα εάν είστε ένα άτομο θα πληρώσετε 90 ευρώ και εάν είστε δύο θα πληρώσετε πάλι το ίδιο ποσό, δηλαδή 45 ευρώ ανά άτομο) για τις καθημερινές. Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, το κόστος ανεβαίνει στα 105 ευρώ για ένα σετ. Υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής κρεβατιών. Στις τιμές περιλαμβάνονται πετσέτες, αντηλιακό, νερό και καφές ή χυμός.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 21 6200 7699
Glyfada Riviera Hotel, Γλυφάδα

Συνεχίζοντας με τα νότια προάστια, θα βρείτε την πισίνα του Glyfada Riviera Hotel, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, η οποία ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, καθώς έχει θέα θάλασσα.

Η τιμή ανέρχεται στα 30 ευρώ για τους ενήλικες και στα 15 ευρώ για τα παιδιά, τόσο για τις καθημερινές όσο και για τα Σαββατοκύριακα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8944 106
Poseidon Athens Hotel, Παλαιό Φάληρο

Το Poseidon Athens Hotel, στο Παλαιό Φάληρο αποτελεί ακόμα μία επιλογή για εκείνους που θέλουν να δροσιστούν στα νότια προάστια. Η πισίνα βρίσκεται στην ταράτσα του ξενοδοχείου, και έχει θέα που φτάνει μέχρι τη θάλασσα.

Το κόστος ανέρχεται στα 30 ευρώ ανά άτομο για τις καθημερινές και στα 40 ευρώ τα Σαββατοκύριακα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 987 2000
Acqua e Sole, Άλιμος

Δύο μεγάλες πισίνες σας περιμένουν στον πολυχώρο του Acqua e Sole στον Άλιμο. Πρόκειται για τον ιδανικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά, καθώς υπάρχει πλήθος δραστηριοτήτων και αθλοπαιδιών, ενώ υπάρχει και μόνιμος ναυαγοσώστης.

Η τιμή είναι η πιο χαμηλή της λίστας, φτάνοντας τα 10 ευρώ για τις καθημερινές και τα 12 ευρώ για τα Σαββατοκύριακα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 984 1527

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου