Κυριακή, Ιουνίου 09, 2024

Μάζεψε τις παράνομες ξαπλώστρες ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο - Δείτε εικόνες Προσβάσιμη για όλους τους πολίτες η παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Ρόδο.







 

 


«Καθάρισε» η παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Ρόδο από τις παράνομες ξαπλώστρες, τα ομπρελοκαθίσματα και τις μεταλλικές κατασκευές που είχε τοποθετήσει ιδιοκτήτης μπαρ στην περιοχή.

Οι αρχές είχαν διατάξει τη σφράγιση του beach bar το πρωί της Παρασκευής, 7 Ιουνίου, και είχαν δώσει στον ιδιοκτήτη προθεσμία 2 ημερών, για να απομακρύνει τις ξαπλώστρες. Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε απασχολήσει και πέρυσι τις αρχές, καθώς είχαν στηθεί παράνομες πλατφόρμες μέσα στη θάλασσα, με αποτέλεσμα οι σερβιτόροι να αναγκάζονται να… κολυμπούν για να σερβίρουν τους θαμώνες.


Σύμφωνα με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», φέτος οι ξαπλώστρες τοποθετήθηκαν ξανά, ενώ υπάρχουν και άλλες επιχειρήσεις στην περιοχή που έχουν κάνει το ίδιο.

Τα καλά νέα είναι πως οι κατασκευές αυτές μαζεύτηκαν, μετά από παρέμβαση κλιμακίου υπαλλήλων της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου, με τη συνδρομή της ΑΑΔΕ και της Αστυνομίας, και η παραλία είναι πλέον προσβάσιμη για ελεύθερη χρήση από τους πολίτες.


 




«Είπαμε ότι θα βάλουμε τάξη στις παραλίες και το κάνουμε πράξη. Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και πολλούς μήνες ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παρανομεί. Έχουμε πλέον έναν σύγχρονο και αυστηρό νόμο που θέτει σαφείς κανόνες αδειοδότησης και λειτουργίας των επιχειρήσεων καθώς και αυστηρές ποινές και πρόστιμα σε όσους παρανομούν», τονίζει από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.







Εξαφανίστηκαν οι πλωτές ξαπλώστρες από το beach bar στη Ρόδο:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου