Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2024

BINTEO- Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και για άλλο γνωστό δικηγόρο - Τα αρνείται όλα Η υπόθεση με τον γνωστό δικηγόρο έχει φτάσει στον εισαγγελέα και ενεργείται προκαταρκτική εξέταση.




 


Μετά την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, νέο περιστατικό κακοποίησης έρχεται στο φως της δημοσιότητας με «πρωταγωνιστή» ξανά γνωστό δικηγόρο.

Σύμφωνα με το MEGA, ο εν λόγω δικηγόρος βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία της συντρόφου του για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.


Πρόκειται για καταγγελία που έγινε στην ΕΛΑΣ πριν από περίπου 1,5 μήνα. Η γυναίκα, δικηγόρος και η ίδια στο επάγγελμα, κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι της άσκησε βία και την έβρισε.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, η υπόθεση έχει φτάσει στον εισαγγελέα και ενεργείται προκαταρκτική εξέταση, ενώ τα διερευνώμενα αδικήματα είναι βία και απειλή.


Από την πλευρά του, ο γνωστός δικηγόρος αρνείται όσα του αποδίδονται και έχει στραφεί κατά της καταγγέλλουσας, υποστηρίζοντας πως όλα όσα λέει είναι ψευδή.
Μπαλάσκας για Λύτρα: «Οι γκάφες του θα διδάσκονται κάποτε στη Νομική»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε σχετικά με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος προφυλακίστηκε το πρωί της Πέμπτης 20/6.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Live News του MEGA ο Απόστολος Λύτρας μπήκε στη φυλακή δίχως να έχει χρήματα, ενώ όπως τόνισε «με τόσες γκάφες που έκανε από την αρχή της υπόθεσης πως μετά θα μπορεί κάποιος να τον εμπιστευτεί ως ποινικολόγο».


«Έχει κάνει το ένα λάθος, μετά το άλλο. Πού να τον εμπιστευτείς μετά αυτό τον άνθρωπο για ποινικολόγο; Τι να σε συμβουλεύσει, όταν για τον ίδιο του τον εαυτό έχει υποπέσει σε τόσα πολλά λάθη», υποστήριξε.


Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA




Απόστολος Λύτρας: Πώς περιγράφει ο φρουρός της ΕΛ.ΑΣ όσα έγιναν στο σπίτι στο Γέρακα

Τα όσα έγινα στο σπίτι στον Γέρακα μεταξύ της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, της πρώτην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, της κόρης του και ενός δικηγόρου περιέγραψε ο αστυνομικός φρουρός που βρισκόταν σε αυτό.


Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε το επίμαχο επεισόδιο που με τη σειρά του οδήγησε στο ένταλμα σύλληψης κατά του Απόστολου Λύτρα ο δικηγόρος ζήτησε να πάρει κάποια από τα προσωπικά του αντικείμενα, με την κόρη του Απόστολου Λύτρα, την πρώην σύζυγό του και συνεργάτη του να πηγαίνουν στο σπίτι του ζευγαριού στον Γέρακα.







Σύμφωνα με το MEGA ο αστυνομικός που ήταν παρών στο περιστατικό δήλωσε τα εξής:

«Όταν η κόρη του κυρίου Λύτρα, η πρώην σύζυγος του και ο δικηγόρος βγήκαν από το σπίτι, άκουσα τον συναγερμό να χτυπάει, ταυτόχρονα έφτασε η Άμεση Δράση και με ενημέρωσαν ότι είχαν λάβει σήμα από το κουμπί πανικού. Μετά από λίγο βγήκαν από το σπίτι η κυρία Πολυζωγοπούλου και ο πατέρας της και πλησίασαν ξανά η κόρη του κυρίου Λύτρα, η πρώην σύζυγος του και ο δικηγόρος.


Η κυρία Πολυζωγοπούλου ρώτησε τον δικηγόρο: «Γιατί έρχεστε στο σπίτι μου; Γιατί μου το κάνετε αυτό;». Ο πατέρας της τους είπε ‘Γιατί έρχεστε εδώ; Δεν βλέπετε σε τι κατάσταση είναι η κόρη μου;’».

«Η κόρη του κυρίου Λύτρα και η πρώην γυναίκα του της απάντησαν: «γιατί δεν μας αφήνεις να πάρουμε τα πράγματα; Εμείς είμαστε μαζί σου και το ξέρεις». Η κυρία Πολυζωγοπούλου βρισκόταν σε σοκ και ρώτησε την πρώην γυναίκα του: «γιατί παίρνεις το μέρος του, ενώ τα έχεις πάθει και εσύ;». Μου δήλωσε ότι θέλει να κάνει μήνυση και μετά από λίγο κατέρρευσε από την φόρτιση», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου