Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2024

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ επαφές για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ: «Αποκύημα φαντασίας» «Καμία συνάντηση, καμία διαβούλευση. Τα σενάρια εξυπηρετούν άλλους σκοπούς», λέει το ΠΑΣΟΚ



.


 
 


Διαψεύδονται κατηγορηματικά από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ πρόσφατα δημοσιεύματα για επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας.

«Ούτε συνάντηση έγινε ούτε κανενός είδους διαβούλευση επιδιώχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρεται ψευδώς. Πρόκειται για αποκύημα φαντασίας, που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.




 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, η διευθύντρια του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Έλενα Αναστασίου, συναντήθηκε με τον διευθυντή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη, ώστε οι δύο πλευρές να ρίξουν τους τόνους και να προχωρήσουν σε ένα άτυπο μορατόριουμ, ανοίγοντας παράλληλα και ένα παράθυρο συζητήσεων για το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας.

Τα εν λόγω σενάρια δημοσιεύονται καθώς στο ΠΑΣΟΚ πληθαίνουν και εντείνονται οι φωνές που ζητούν αλλαγή ηγεσίας μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.


Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης έχει προχωρήσει σε σχετικό άνοιγμα, ενώ και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, με άρθρο της στο Βήμα της Κυριακής κάλεσε το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα του προοδευτικού χώρου σε συνεργασία εντός του κοινοβουλίου ενάντια στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου