Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2024

Γερουλάνος: «Όταν θα κάνουμε τον απολογισμό τι πήγε σωστά και τι πήγε λάθος, τότε θα κριθούν όλα» Ξανά θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ άνοιξε με τηλεοπτικές του δηλώσεις ο Π. Γερουλάνος.



EUROKINISSI

 

 


Το αίτημα να επισπευστούν οι διαδικασίες αποτίμησης του αποτελέσματος των ευρωεκλογών 2024 για το ΠΑΣΟΚ, ανοίγοντας (ξανά) θέμα ηγεσίας, ο Παύλος Γερουλάνος.

«Όταν φτάσουμε να κάνουμε τον απολογισμό τι πήγε σωστά και τι λάθος, τότε θα κριθούν όλα, είπε ο κ. Γερουλάνος, μιλώντας στο ACTION24. Με αυτόν τον τρόπο επανήλθε στο θέμα που βρίσκεται για τα καλά τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο στη Χαριλάου Τρικούπη.


«Αν γίνει συντεταγμένα και νωρίτερα, συμφωνώ να τα δούμε όλα. Και την ηγεσία», τόνισε χαρακτηριστικά. Επίσης, δήλωσε πως είναι σύμφωνος με την πρόταση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου να επισπευστεί η διαδικασία για συνέδριο, είτε ανανεώσει ο Νίκος Ανδρουλάκης τη θητεία, είτε αναλάβει κάποιος άλλος.








Τόνισε ακόμη ότι «δεν θα έκανα παρέμβαση εάν δεν έβλεπα τον πρόεδρο να ανοίγει το θέμα της Αθήνας». Επίσης, ο κ. Γερουλάνος σημείωσε πως είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσουν τα όργανα για τη συζήτηση που έχει ανοίξει, επιρρίπτοντας ευθύνες στην ηγεσία πως δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε.








Σε ό,τι αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, επισήμανε πως απεδείχθη ότι η πολιτική του life style έχει ένα ταβάνι. Για τη Νέα Δημοκρατία τόνισε ότι «έφαγε ένα πολύ μεγάλο στραπάτσο» στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου