Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2024

Euroleague: Νέο συμβόλαιο για 15 χρόνια υπογράφουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «Πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν την υπογραφή τους σε συμβόλαιο με τη Euroleague μέχρι το 2040.




ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

 


Εγγυημένα συμβόλαια για 15 ακόμη χρόνια ετοιμάζονται να υπογράψουν οι 13 ομάδες-μέτοχοι της Euroleague, ανάμεσά τους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Την είδηση έκανε γνωστή στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο διακεκριμένος Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο οποίος συγκεκριμένα έγραψε: «Οι δεκατρείς ομάδες μέτοχοι συμφώνησαν να δεσμευτούν στη EuroLeague για επιπλέον 15 χρόνια μετά τη λήξη της τρέχουσας συμφωνίας με την IMG το 2026, σύμφωνα με πηγές».






More on BasketNews about 13 EuroLeague clubs that committed to be part of the competition until 2040:https://t.co/BHgZfsLih9— Donatas Urbonas (@Urbodo) June 11, 2024



Το διήμερο 17-18 Ιουνίου, έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση στη Βαρκελώνη με τη συμμετοχή των 13 ομάδων-μελών, μεταξύ των οποίων οι θριαμβευτές της φετινής Euroleague «πράσινοι» και οι τρίτοι «ερυθρόλευκοι», όταν και θα συζητηθεί εις βάθος η προοπτική ανανέωσης των εγγυημένων συμβολαίων.


Ουσιαστικά, η ανανέωση των εγγυημένων συμβολαίαων θα έχει διάρκεια έως το 2040 και μετά τις υπογραφές, η συμφωνία θα επικυρωθεί στο συμβούλιο.

Επίσης, στη συνεδρίαση της ερχόμενης εβδομάδας θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο ρόστερ των ομάδων και στο πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2024-25 στη Euroleague.


H 13η ομάδα είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία δεν μετέχει στη διοργάνωση, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, λόγω σχετικής απαγόρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου