Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2024

Τι συνέβη στον Αμερικανό που εξαφανίστηκε στην Αμοργό - Το θρίλερ με το SMS Ένα νέο θρίλερ εξαφάνισης βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο 24ωρο στο νησί της Αμοργού, όπου ένας Αμερικανός τουρίστας δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Τρίτης.






 
 


Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές στις Κυκλάδες, καθώς από το μεσημέρι της Τρίτης ερευνούν την εξαφάνιση ενός 59χρονου Αμερικανού τουρίστα στο νησί της Αμοργού. Ο συνταξιούχος αστυνομικός είχε ακολουθήσει ένα χαρτογραφημένο μονοπάτι από την Αιγιάλη με προορισμό τα Κατάπολα πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ.

Η εξαφάνισή του έρχεται λίγα 24ωρα μετά το τραγικό τέλος του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Σύμη, ακολουθώντας και ο ίδιος ένα μονοπάτι.








Το τελευταίο στίγμα του 59χρονου ήταν στις 7.20 το πρωί, λίγη ώρα αφού ξεκίνησε την πεζοπορία όταν έστειλε μια φωτογραφία στην αδερφή του, της πινακίδας του μονοπατιού. Η διαδρομή που θα ακολουθούσε υπολογίζεται περίπου σε 4 και κάτι ώρες. Σύμφωνα με την ώρα έναρξης της πεζοπορία στις 7 το πρωί θα έπρεπε να φτάσει στον τελικό προορισμό του, τα Κατάπολα περίπου στις 11.30. 




Ωστόσο, πέρασαν 8 ώρες και 59χρονος ήταν άφαντος. Ο φίλος του άρχισε να ανησυχεί και προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του στα δύο κινητά που είχε μαζί του, μάταια όμως. Περίπου στις 3.30 το μεσημέρι κάλεσε τις Αρχές του νησιού.

Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών, των πυροσβεστών αλλά και των εθελοντών διασωστών, χθες δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος του, με τις έρευνες να συνεχίζονται και σήμερα στην επίμαχη περιοχή.


Καθοριστικής σημασίας είναι το στίγμα που θα δώσουν τα δύο κινητά που είχε μαζί, ένα με γαλλικό αριθμό και το άλλο με αμερικανικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου