Τρίτη, Ιουνίου 25, 2024

Ντέρμπι «αιωνίων» για την προεδρία της Super League: Μετά τον Αλαφούζο υποψήφιος και ο Μαρινάκης Στην κούρσα για την προεδρία της Super League οι μεγαλομέτοχοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.




Sooc

 
 


Ντέρμπι «αιωνίων» θα έχουμε για την προεδρία της Super League, αφού οι διοικητικοί ηγέτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα είναι και οι δύο υποψήφιοι στις εκλογές της Τετάρτης 26 Ιουνίου.

Ειδικότερα, με επιστολή προς τη Super League, ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έστειλε επιστολή και έκανε γνωστό πως θέτει (ξανά) υποψηφιότητα για την προεδρία του Συνεταιρισμού.


Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έχει ανακοινώσει από την Παρασκευή (21/6) ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Superleague.

Επίσης, απομένει η επισημοποίηση της απόσυρσης της υποψηφιότητας του Αχιλλέα Μπέου.




Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ήταν πρόεδρος της Λίγκας μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο και παραιτήθηκε όταν έγινε κίνηση από ΠΑΕ της Super League για την έκπτωσή του. Τη θέση του πήρε ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Υπενθυμίζεται πως για την προεδρία της Λίγκας δικαίωμα ψήφου έχουν οι 14 ΠΑΕ του Συνεταιρισμού και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου