Τρίτη, Ιουλίου 09, 2024

Ηλεία: Με σοβαρά τραύματα 57χρονη που έπεσε από ύψος 3 μέτρων – Την έσπρωξε ο πρώην σύντροφός της!





Ένας διαπληκτισμός που πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία

Σοβαρότατο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας το οποίο θα μπορούσε να έχει πιο άσχημες διαστάσεις συνέβη χθες το απόγευμα στο Κάτω Σαμικό της Ηλείας.



Σύμφωνα με πληροφορίες από το ilialive.gr, ένας 59χρονος τσακώθηκε με την 57χρονη πρώην σύντροφό του η οποία κατάγεται από την Αυστρία. Σύντομα ο διαπληκτισμός πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και ο άντρας έσπρωξε την καρέκλα στην οποία καθόταν η γυναίκα στο μπαλκόνι του σπιτιού με αποτέλεσμα εκείνη να βρεθεί στο κενό από ύψος τριών μέτρων!

Η 57χρονη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Αρχικά διακομίσθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου όπου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθεροποιήσει την κατάστασή της. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρα, στο Ρίο.



Ο 59χρονος συνελήφθη και φέρεται να έχει παραδεχθεί τις πράξεις του. Σύντομα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας.

Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Γραφείο Αντιμετώπισης της Δ.Α. Ηλείας στον Πύργο, ενώ κινητοποιήθηκε και το Α.Τ. Κρεστένων.



(κεντρική φωτογραφία αρχείου)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου