Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2024

Δυο πρόσωπα-κλειδιά για τη δολοφονία στο Ψυχικό - Η συνάντηση με τα 8 «μεγάλα κεφάλια» της Μυκόνου και ο τοπογράφος Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο «κάδρο» των Αρχών, έχουν τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση.






 
 


Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν οι έρευνες στην υπόθεση δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών δεν περιορίζονται μόνο σε περιστατικά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα. Ο όγκος των δεδομένων που καλείται να εξετάσει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών είναι αρκετά μεγάλος, καθώς θα πρέπει να προχωρήσει και σε πολλά στοιχεία του παρελθόντος.
Το «μυστικό τραπέζι» στη Μύκονο

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου είχε κλειστεί «μυστικό ραντεβού» αρχές του έτους. Σε αυτό το τραπέζι προσκεκλημένοι ήταν οι «εκλεκτοί» του νησιού. Πρόκειται για 8 άτομα, τα λεγόμενα «μεγάλα κεφάλια» της Μυκόνου.


Εκεί, σε αυτό το δείπνο, συμμετείχε και ο 44χρονος κατηγορούμενος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Αστυνομία γνώριζε για αυτό το γεύμα που είχε σκοπό οι «μεγάλοι» να χωρίσουν την «πίτα» στο νησί. Τότε φέρεται στο τραπέζι να έπεσε και το όνομα του τοπογράφου, καθώς συζητήθηκε η επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του στο νησί.
Δυο πρόσωπα-κλειδιά στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Τα επαγγελματικά «ανοίγματα» του τοπογράφου στη Μύκονο μάλλον ενόχλησαν κάποιους. Ειδικά η εμπλοκή του σε οικόπεδο κοντά στο Λιμάνι.

Δύο πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο νησί έχουν μπει στο «κάδρο» των Αρχών και έχουν τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση. Κάτι που και οι ίδιου φαίνεται να το γνωρίζουν.


Μάλιστα, αυτά τα δύο πρόσωπα ήταν ανάμεσα στις φωτογραφίες που έδειχναν οι αστυνομικοί στη σύντροφο του 44χρονου και η ίδια φέρεται να είχε αναγνωρίσει τα πρόσωπα τους και να είχε αναφέρει ότι είχαν επαφές όταν ήταν στο νησί σε επίπεδο κοινωνικοποίησης και ότι δεν γνώριζε κάτι άλλο.
Δολοφονία στο Ψυχικό: Τι είπε η σύντροφος του 44χρονου

Η ίδια ανέφερε -μεταξύ άλλων- στους αστυνομικούς, ότι με τον 44χρονο ήταν μαζί σχεδόν έναν χρόνο, ο έρωτας, τα ταξίδια και ο τρόπος ζωής δεν της είχαν επιτρέψει να παρατηρήσει κάτι ύποπτο. Μάλιστα, αρνήθηκε ότι γνώριζε για την κρύπτη με τα κινητά του τηλέφωνα.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί αναμένεται να της πάρουν νέα κατάθεση, προκειμένου να μάθουν με λεπτομέρειες της κινήσεις τις δραστηριότητες και τις επαφές του 44χρονου πριν εκτελέσει όπως κατηγορείται, εν ψυχρώ τον άτυχο τοπογράφο.


Αναζητώντας οι Αρχές το μηχανάκι της εκτέλεσης, αλλά και το πού ξεφορτώθηκε τα όπλα ο εκτελεστής, ανακάλυψαν ότι στην πολυκατοικία που μένει στο Ψυχικό, υπήρχαν αρκετές κάμερες ασφαλείας από εταιρίες που στεγάζονται στο κτίριο. Όμως, προς έκπληξή τους διαπιστώθηκε ότι το καταγραφικό που ήταν στο υπόγειο, είχε κάνει... φτερά. Πήγε η Σήμανση και πήρε αποτυπώματα.

Όσον αφορά το σκέλος των αποτυπωμάτων, αρνητικά τα αποτελέσματα για τα γάντια που βρέθηκαν στο σπίτι του 44χρονου στου Ζωγράφου, τα οποία εξετάστηκαν για το εάν είναι αυτά που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής του τοπογράφου με 20 σφαίρες. Απομένει να φανεί κατά πόσο με το έγκλημα σχετίζεται το μπουφάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου