Σάββατο, Ιουλίου 06, 2024

Γιώργος Μαζωνάκης: Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προς την αδελφή του







Εξελίξεις στην υπόθεση διαμάχης του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του Βάσω.

Η διαμάχη μεταξύ Γιώργου Μαζωνάκη και της αδελφής του, Βάσως Μαζωνάκη, έχει νέες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, το Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε υποβάλει ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά της Βάσως Μαζωνάκη.


Η απόφαση αυτή, παρότι έχει εκδοθεί, δεν έχει ακόμη φτάσει στα χέρια των εμπλεκομένων.

Τώρα η επόμενη φάση είναι η κύρια αγωγή, όπου θα συζητηθεί η ουσία της υπόθεσης.





Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες ο τραγουδιστής είχε δώσει συνέντευξη και αναφερόμενος στα οικονομικά του και τα όσα συνέβησαν με τη διαχείριση από την αδελφή του, τόνισε: «Χαίρομαι που έχετε την εντύπωση ότι έχω βγάλει πολλά χρήματα. Οικονομική καταστροφή δεν θα το έλεγα, γιατί δεν με αφήνει ο Θεός να καταστραφώ, ένα restart θα το έλεγα εγώ, το οποίο είναι κάτι που εμένα με ευχαριστεί γιατί αρχίζεις να αποκτάς γνώσεις για πράγματα που δεν ήξερες. Μη φαντάζεστε ότι μετά από αυτό θα γίνω λογιστής».


«Επίσης θέλω να απαντήσω σε κάποιους ανθρώπους που μου λένε ''μα βρε Γιώργο είναι δυνατόν; Πως εμπιστεύεσαι ανθρώπους;'' Γιατί να μην εμπιστεύομαι ανθρώπους; Τι να κάνουμε σε αυτή τη ζωή δηλαδή; Δεν θα εμπιστευόμαστε κανέναν;», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Όταν κάποιος είναι κοντά μας και του προσφέρουμε καλό είναι να μη γίνονται τέτοια πράγματα. Απο εκεί και μετά καλό θα είναι να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Το λέω ξεκάθαρα αυτό, να δούμε ποιος είναι τι. Μια συγγνώμη δε φτάνει.

Θα προτιμούσα να τους σκέφτομαι με αγάπη, με δυσκολία βέβαια αυτό, αλλά πιστεύω θα έρθει και αυτός ο καιρός. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θέλω να κρατήσω τις καλές αναμνήσεις όσον αφορά τους γονείς μου και τις αδερφές μου. Απο κει και πέρα θέλω να βάλουν μυαλό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου