Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2024

Γιά ννης Αντετοκούνμπο: Υποψήφιος για σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης στο Παρίσι – «Θα ήταν τιμή…»

 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υποψήφιος για σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης στο Παρίσι – «Θα ήταν τιμή…»

Άκρως συγκινημένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από τη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο 29χρονος σταρ των Μιλγούοκι Μπακς θα συμμετάσχει στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του, οδηγώντας τη «γαλανόλευκη» στην πρώτη της συμμετοχή 16 χρόνια μετά τη διοργάνωση του Πεκίνου.

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Ποιους θα αντιμετωπίσει, οι ημερομηνίες των ματς 

Ο Γιάννης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του λίγο πριν τη λήξη του τελικού με την Κροατία, όσο και αργότερα στα αποδυτήρια. Μάλιστα, ο ίδιος φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι. Η Ολυμπιακή Επιτροπή είχε αρχικά απευθυνθεί στον Μίλτο Τεντόγλου ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση λόγω του προγράμματός του και ως εκ τούτου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να είναι εκείνος που θα παρελάσει με τη σημαία ανά χείρας στο Παρίσι.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί την Τρίτη, καθώς θα συνεδριάσει η Ολυμπιακή Επιτροπή. Πάντως, ο διεθνής πάουερ φόργουορντ δήλωσε περιχαρής εάν επιλεγεί.

Διαβάστε σχετικά: Ελλάδα – Κροατία 80-69: Η «επίσημη αγαπημένη» πάει Παρίσι

«Θα ήταν τιμή να είμαι σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές. Αν είμαι σημαιοφόρος θα είναι σπουδαίο, αν όχι… ΟΚ. Είμαι χαρούμενος που ανήκω σε μια καλή ομάδα. Ελπίζω να είμαι πιο υγιής και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι. Θα απολαύσω κάθε στιγμή», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Κροατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου