Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2024

Ο Κασσελάκης “ρίχνει το γάντι”: “Όσο ηγούμαι του ΣΥΡΙΖΑ καμία μαύρη σακούλα δεν πέρασε και δεν θα περάσει στην Κουμουνδούρου”

  

Ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με συνέντευξή του που θα συζητηθεί στην REAL NEWS “ρίχνει το γάντι” τους αντιπάλους του ενώ κλιμακώνεται η σύγκρουση με την “φρουρά Τσίπρα”, που αναμενεται να προκαλέσει νέα “επεισόδια” στην ΠΓ της Τρίτης, ζητώντας από τον Στ Κασσελάκη να “απολογηθεί” για τις αναφορές στην οικονομική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ!

“Όσο ηγούμαι του ΣΥΡΙΖΑ καμία μαύρη σακούλα δεν πέρασε και δεν θα περάσει από το κατώφλι της Κουμουνδούρου”, δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στην “Real News”, δίνοντας έτσι συνέχεια στη συζήτηση περί “μαύρων ταμείων” που αποτελεί και αιχμή της αντιπαράθεσης με την εσωκομματική αντιπολίτευση 

Με τη συνέντευξή του στη “Real News” ο κ. Κασσελάκης αναφέρεται εκ νέου στα “μαύρα ταμεία” καθώς εμμέσως αλλά σαφώς διαχωρίζει την δική του περίοδο από την 15αετία του προκατόχου του. Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα λέει ότι ” προσδοκά να δίνει το παράδειγμα ως ιστορικός ηγέτης του χώρου”, ενώ ξεκαθαρίζει για μια ακόμα φορά “ότι οι αναφορές σε μαύρα ταμείς δεν αφορούν το δικό μας κόμμα”!

Στην ίδια συνέντευξη, καλεί το ΠΑΣΟΚ στην οικοδόμηση κοινοβουλευτικών μέτρων εμπσιτοσύνης με κοινές νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Με πληροφορίες από libre.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου