Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης κι άλλοι «8» δάνεισαν για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι σε «Αυγή και «Κόκκινο» - Τα ονόματα Οι «8» του ΣΥΡΙΖΑ που έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να πληρωθούν μέρος των δεδουλευμένων τους οι εργαζόμενοι στα κομματικά Μέσα.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

 

 


Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψαν πως στην προτροπή του Στέφανου Κασσελάκη προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος για οικονομική ενίσχυση, ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα κομματικά Μέσα «Αυγή» και «Κόκκινο», έχουν προθυμοποιηθεί και δανείσει, μέχρι στιγμής, ποσά ανάλογα με τις δυνατότητες τους, εκτός από τον ίδιο τον Πρόεδρο, άλλα 8 μέλη του Οργάνου.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, για τη Ρένα Δούρου, τον Νίκο Παππά, τη Θεοδώρα Τζάκρη, την Ολυμπία Τελιγιορίδου, τον Πάνο Ρήγα, τον Νίκο Σκορίνη, τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και την Παναγιώτα Αράπη Μπελώνη.


Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πληρωθεί μέρος των δεδουλευμένων των εργαζομένων στα Media του κόμματος.

Από τα 8 ονόματα που δάνεισαν χρήματα κανείς δεν ανήκει στην ομάδα των «8» που αποχώρησε χθες, Πέμπτη (22/8) από τη συνεδρίαση της ΠΓ. Η εσωκομματική αντιπολίτευση θεωρεί πως στόχος της συγκεκριμένης διαρροής είναι να πλήξει τους αποχωρήσαντες.


Τα μέλη Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος είναι εκτός του προέδρου:

Ράνια Σβίγκου, Παναγιώτα Αράπη – Μπελώνη, Όλγα Γεροβασίλη, Ρένα Δούρου, Μάγκυ Δούση, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Ζωή Καρκούλια, Μαρία Κουβέλη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Κωνσταντίνος Παναγιώτοπουλος, Νίκος Παπάς, Παύλος Πολάκης, Γιάννης Ραγκούσης, Πάνος Ρήγας, Νίκος Σκορίνης, Ελένη Συμεωνίδου, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Θεοδώρα Τζάκρη και Αλέκος Φλαμπουράρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου