Σάββατο, Αυγούστου 17, 2024

Λίμνη Κερκίνη: Ο πρώτος γάμος εν πλω με τους καλεσμένους... στην προβλήτα Μια πρωτότυπη εμπειρία έζησαν ο Γιώργος και η Φωτεινή που πραγματοποίησαν τον γάμο τους εν πλω στη λίμνη Κερκίνη.






 


Γράφει η Δήμητρα Νικολάου
 


Ο πρώτος γάμος εν πλω στην λίμνη Κερκίνη είναι γεγονός. Μετά από παρότρυνση του αντιδημάρχου το ζευγάρι βρήκε πρωτότυπη την ιδέα του και πραγματοποίησαν τον γάμο τους μέσα σε βάρκα στη λίμνη. Μαζί τους η κουμπάρα που ταξίδεψε από την Κύπρο και ο κουμπάρος τους.

Το γεγονός μεταδόθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ3.


Φυσικά μέσα στη βάρκα ήταν ο αντιδήμαρχος, ο κυβερνήτης της βάρκας και το συνεργείο της ΕΡΤ3 με τον Βασίλη Αναστασιάδη.

«Από τη στιγμή που ήρθε το ζευγάρι και είπαν ότι θέλουν να κάνουν πολιτικό γάμο, τους έκανα την πρόταση να κάνουμε τον γάμο μέσα στη βάρκα. Την αποδέχτηκαν γιατί και τα παιδιά αυτά έχουν μεγαλώσει εδώ στη λίμνη. Καλούμε όλα τα ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν να έρθουν εδώ στην Κερκίνη τον επίγειο παράδεισο, να ζήσουν μια καινούργια εμπειρία. Εμείς είμαστε εδώ και τους περιμένουμε. Θα έχουν και την ευλογία του νερού», είπε ο αντιδήμαρχος που άλλαξε τις βέρες του ζευγαριού.





Ο Γιώργος και η Φωτεινή, δήλωσαν: «Εδώ μεγαλώσαμε, είμαστε δεμένοι με τη λίμνη. Μας έκανε την πρόταση ο αντιδήμαρχος και είπαμε εννοείται», για τον γάμο τους. Οι υπόλοιποι καλεσμένοι περίμεναν υπομονετικά στην προβλήτα και χειροκρότησαν μόλις τελέστηκε ο γάμος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου