Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2024

Ο Νίκος Παππάς δεν είναι «Άγιος», αλλά ο αστυνομικός που τον προκάλεσε είναι «μπουμπούκι» - Πώς έγινε το «θερμό επεισόδιο» Οι χυδαίες, ρατσιστικές και ομοφοβικές αναρτήσεις του αστυνομικού που επιτέθηκε στον Νίκο Παππά και στη συνέχεια τον έβρισε.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

 

 


Την ώρα που η Αττική μετρούσε και συνεχίζει να μετράει τις πληγές της από τη μεγάλη φωτιά που έκαψε περισσότερα από 100 σπίτια και 100 χιλιάδες στρέμματα, στην ατζέντα της ειδησεογραφίας κυριάρχησε το όνομα του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά.

Όχι για κάποια τοποθέτησή του στις Βρυξέλλες, αλλά για τα όσα ανέφερε σε ηχητικό του μήνυμα προς αστυνομικό. Είναι καταδικαστέα τα όσα είπε; Προφανώς. Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει το αντίθετο. Ο Νίκος Παππάς δεν είναι «Άγιος», αλλά σε αυτό το σημείο δημιουργούνται ερωτήματα που μάλλον έχουν μεγαλύτερη σημασία από το αν απάντησε βρίζοντας ή όχι σε χυδαίες επιθέσεις μηνών ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Πώς ακριβώς πρέπει να απαντήσει κάποιος σε εκατοντάδες χυδαίες επιθέσεις που ξεκίνησαν αρκετούς μήνες πριν με στόχο τον ίδιο και την οικογένειά του; Πώς ακριβώς πρέπει αυτός ο κάποιος να απαντήσει σε αστυνομικό (το όνομα του και την ιδιότητά του αποκάλυψε η Έλενα Ακρίτα) που δεν ντρέπεται να εκφράζεται δημόσια, μέσω των αναρτήσεων του, με τον πιο αγοραίο τρόπο; Γιατί ο εν λόγω αστυνομικός συνεχίζει να φορά τη στολή του παρά τις επαναλαμβανόμενες χυδαίες εκφράσεις του; Γιατί ο Παύλος Μαρινάκης δεν αναφέρθηκε καθόλου στο ποιος είναι ακριβώς ο αστυνομικός; Γιατί οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών, επίσης, δεν έκαναν καμία αναφορά σε αυτόν, ενώ όλη η αστυνομική πιάτσα γνωρίζει και τι πιστεύει και πώς εκφράζεται ο εν λόγω κύριος;

Τα ερωτήματα είναι προφανώς ρητορικά και δεν χρήζουν απαντήσεων.

 


Τις απαντήσεις τις γνωρίζουμε όλοι…
Πώς έγινε το επεισόδιο

Ο Νίκος Παππάς ακούγεται στο ηχητικό να λέει, απευθυνόμενος προς τον αστυνομικό: «Μην έρθω στη Θεσσαλονίκη και σε τελειώσω, σκουπίδι. Καλό ψόφο σε ό,τι αγαπάς». Πρόκειται, όπως προαναφέραμε, για απάντηση σε χυδαίες επιθέσεις που δέχθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα, οι οποίες φυσικά δεν είδαν το φως της δημοσιότητας για ευνόητους λόγους. Ακούμε τον ευρωβουλευτή να λέει αυτά που λέει, δεν πρέπει να διαβάσουμε και τι προηγήθηκε; Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι ο Νίκος Παππάς άρχισε στα καλά καθούμενα να βρίζει κάποιον; Θα έπρεπε να μάθουμε τι προηγήθηκε, αλλά μάλλον αυτό δεν θα γίνει ποτέ γνωστό, καθώς ο αστυνομικός έκανε μπλοκ τον Νίκο Παππά και πλέον η μεταξύ τους συνομιλία τους δεν είναι διαθέσιμη. Ενδεχομένως όμως αυτό να μπορεί να αλλάξει αν πάρει η υπόθεση τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Χυδαίες, ρατσιστικές και ομοφοβικές αναρτήσεις

Ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο facebook, απευθυνόμενος σε διαδικτυακούς φίλους που έχουν τις ίδιες απόψεις με εκείνον. Οι αναρτήσεις του είναι χυδαίες, ρατσιστικές και ομοφοβικές και μάλλον η τοξικότητά και το μίσος τους είναι αρκετά τουλάχιστον για να απομακρυνθεί από την Αστυνομία.

Όλο αυτό το διάστημα όμως δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του, ούτε καν το facebook. Ανενόχλητος συνέχιζε να εκφράζεται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, φορώντας τη στολή της αστυνομίας και φυσικά του μέλους της Νέας Δημοκρατίας.


Οι τελευταίες, δε, επιθέσεις του κατά του Στέφανου Κασσελάκη (τα προηγούμενα χρόνια είχε βάλει στο «στόχαστρό» του τον Αλέξη Τσίπρα), χρησιμοποιώντας όλες εκείνες τις χυδαίες εκφράσεις που χρησιμοποιούνται χρόνια τώρα μειωτικά για τους ομοφυλόφιλους, είναι αρκετές για να επέμβει κάποιος εισαγγελέας.

«Το άρρωστο μουνόπανο των διεστραμμένων λεχριτών Αριστερών "Ελλήνων"!!!

Και βάζω το "Ελλήνων" σε ιδιωματικά διότι Έλλην και Αριστερός δεν συνάδουν!!!!!» ανέφερε πρόσφατα, μόλις στις 13 Ιουλίου, για τον Στέφανο Κασσελάκη.




«Ότι πιο άρρωστο, αηδιαστικό και εμετικό στην Ελλάδα μας, το εκπροσωπεί το γλοιώδες αυτό ζευγάρι των ανοιχτοκώληδων!!! Αυτό το άθλιο ζευγάρι θέλει το 2027 να μπει στο Μαξίμου!!!!! Θα το επιτρέψουμε;» ανέφερε σε άλλη ανάρτησή του, στης 7 Ιουνίου, αναρτώντας μια φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του, Τάιλερ ΜακΜπεθ.



«Εριστικός μέχρι αηδίας ο εικονιζόμενος ανοιχτοκώλης του ΣφΥ.ΡΙΖ.Α!!!», σημείωσε σε άλλη ανάρτησή του στις 4 Ιουνίου.




«Αδίστακτη, θρασύς κι επικίνδυνη η εικονιζόμενη "συκιά"!!! Θα την εμπιστευθούμε στις 9 Ιουνίου;» ρώτησε ο αστυνομικός πριν τον δεύτερο γύρο των ευρωεκλογών.




«Πόσο χαμηλά μπορείς να πέσεις ρε καργιόλα κουνίστρα για μερικούς ψήφους; Το 17% αν πάρεις στις Ευρωεκλογές πολύ θα σου είναι!!! Ρε ουστ!!!!!», έγραψε στις 22 Μαΐου.



«Αυτός ο γαμημένος καργιόλης ζήτησε πριν λίγο να παραιτηθεί η κραταιά Κυβέρνηση των 158 Βουλευτών και να πάμε σε διπλές εκλογές τον Ιούνιο ώστε να γίνει ο επόμενος Πρωθυπουργός!!!

Λοιπόν γαμημένε καργιόλη πρέπει ο κώλος σου να φάει πολλούς πούτσους ακόμη για να γίνει αυτό και να είναι πούτσοι δεξιών επιβήτορων.-


Υ/σ: Σε σχόλιο επισυνάπτω τη δήλωση του καργιόλη!!!», έγραψε στις 31 Μαρτίου».



Όλες αυτές οι αναρτήσεις, λοιπόν, δεν ήταν αρκετές για να κινηθεί ο Πειθαρχικός Έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ; Για όλα αυτά γιατί δεν ανέφερε το παραμικρό ο Παύλος Μαρινάκης και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών;
«Δεν δέχομαι από κανένα ακροδεξιό τρολ να με υποτιμάει»

Με βίντεο που ανάρτησε σε story στο Instagram, ο βετεράνος (πλέον) μπασκετμπολίστας απάντησε σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά για να σχολιάσει τον ίδιο, αλλά όχι για να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές.

«Αναρωτιέμαι μήπως ήταν καλύτερο να είχε την ίδια μεσότητα την προηγούμενη βδομάδα που σχεδόν καίει και η μισή Αττική», ακούγεται να τονίζει στο βίντεο, συμπληρώνοντας επίσης πως ο ίδιος σέβεται και αναγνωρίζει τα σώματα ασφαλείας, κάτι που γνωρίζουν και οι ίδιοι οι αστυνομικοί.





Η Ακρίτα αποκάλυψε τον αστυνομικό

Το όνομα του αστυνομικού στον οποίο έστειλε το ηχητικό μήνυμα ο Νίκος Παππάς αποκάλυψε η Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε και στο παρελθόν έντονο επεισόδιο μαζί του, με την ίδια να σημειώνει ότι «τον είχε ξεμπροστιάσει». Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο, φανατικό οπαδό της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σύμφωνα με τη βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είχε διαγραφεί το 2019 από τα Μητρώα του κόμματος λόγω των χυδαίων αναρτήσεων του.

«Τον αστυνομικό που έβρισε τον Νίκο Παππά, τον είχα ξεμπροστιάσει το 2019 γι’ αυτή του την ανάρτηση. Μετά από αυτό η ΝΔ τον διέγραψε. Αλήθεια, ανήκει ακόμα στην Ελληνική Αστυνομία;», ανέφερε σε ανάρτησή της, φιλοξενώντας φωτογραφία από την ανάρτηση που είχε κάνει τότε ο αστυνομικός που έγραφε: «Θα παρακαλέσω ευγενικά για τελευταία φορά όποιοι κόπροι δεν πρεσβεύουν τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω της Νέας Δημοκρατίας να αποχωρήσουν από μόνοι τους από το προφίλ μου γιατί από αύριο θα τους ξεσκίσω ό,τι έχουν και δεν έχουν»!


Μέλος της ΝΔ με αριθμό Μητρώου

Η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος δεν διαγράφθηκε ποτέ από τα Μητρώα της Νέας Δημοκρατίας, αφού ο ίδιος περήφανα φιλοξενεί στο προφίλ του τον αριθμό Μητρώου του. «ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: 32442831», αναφέρει στην εισαγωγική του κάρτα ο Αστυνόμος Β’ της Ελληνικής Αστυνομίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου