Σάββατο, Αυγούστου 17, 2024

Πέθανε η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου Βαριά θλίψη στον κόσμο των media μετά την είδηση πως πέθανε η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου.


Instagram @ pachoshihtzu

 


Γράφει η Δήμητρα Νικολάου
 


Η Παυλίνα Ντάσιου πέθανε μετά από νοσηλεία στην εντατική μονάδα νοσοκομείου. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι γιατροί, τελικά η υγεία της επιδεινώθηκε και κατέληξε από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε, πριν συμπληρώσει τα 50 της χρόνια.

Η είδηση του θανάτου της Παυλίνας Ντάσιου σόκαρε όλους όσοι την γνώριζαν κι είχαν συνεργαστεί μαζί της. Ξεκίνησε να δουλεύει στα μέσα ενημέρωσης από τα 20 χρόνια της και είχε περάσει από αρκετά κανάλια ως υπεύθυνη καλεσμένων. Τελευταία είχε την επιμέλεια των καλεσμένων στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.


«Α ρε Παυλινάκι μου», έγραψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που ήταν κι αυτός που κοινοποίησε πρώτος το δυσάρεστο νέο στο Instagram. Ενώ όπως αποκάλυψε ήταν και η νονά μιας από τις γάτες του που την ονόμασε Κουμπί από την εκπομπή «Παιδιά Κουμπιά» που παρουσίαζαν μαζί.
Η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα:



 


 


Ο Χάρης Λεμπιδάκης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «Πόσο θα μου λείψουν οι συζητήσεις μας και η παρέα σου! Πόσο αγαπούσες την οικογένειά σου , τη δουλειά σου και τα ζωάκια σου! Καλό παράδεισο Παυλίνα μας!», με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει: «Καλό παράδεισο Παυλίνα μας. Ήσουν κ θα είσαι ένας άγγελος. Έφυγες πολύ νωρίς».
Η σχετική δημοσίευση:






Ο Νίκος Κοκλώνης με τον οποίο είχε συνεργαστεί σε εκπομπές του, έγραψε επίσης συγκινητικά λόγια: «Η Παυλίνα έφυγε από τη ζωή άδικα και νωρίς αφήνοντάς μας με μια αίσθηση κενού και λύπης. Ήταν μια ψυχή γεμάτη ζωή, χαμόγελο και αγάπη για τους γύρω της. Κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί της θα μας συνοδεύει για πάντα.


Η Παυλίνα είχε τη μοναδική ικανότητα να φωτίζει τον χώρο με την παρουσία της. Η καλοσύνη της και η θετική ενέργεια ενέπνεαν όλους μας. Ας κρατήσουμε ζωντανές τις αναμνήσεις της και ας τιμήσουμε τη ζωή της που ήταν γεμάτη όνειρα και ελπίδες. Ας μην ξεχάσουμε ποτέ τη χαρά που μας έδωσε και την αγάπη που μας πρόσφερε. Καλό ταξίδι Παυλίνα. Θα μας λείψεις πολύ».
Δείτε την ανάρτηση:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου