Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2024

Τηλεθέαση: Πλήρης ανατροπή στην πρωινή ζώνη - ποιος κέρδισε τη μάχη της πρεμιέρας Η Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα πρεμιέρας για τις περισσότερες ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές της πρωινής ζώνης, έφερε μεγάλες ανατροπές στους πίνακες τηλεθέασης.





 


Γράφει ο Άρης Σταυρίδης
 


Οι πρωινές εκπομπές έκαναν πρεμιέρα χθες Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και μετά από καιρό ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα καινούργιου, η Ελένη Τσολάκη, ο Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου πήραν από νωρίς το πρωί θέση μάχης.
Η αγωνία ήταν μεγάλη, ειδικά για τη Φαίη Σκορδά, η οποία μετά από δύο κακές σεζόν στον Σκάι, άλλαξε τηλεοπτική έδρα και ώρα.

Και λοιπόν… Οι πρώτες μετρήσεις της Nielsen που είδαν το φως δικαιώνουν την… Φαίη Σκορδά και το Mega.


Η Φαίη αναδείχθηκε πρώτη την πρώτη ημέρα της εκπομπής με 18,9% στο δυναμικό κοινό, έναντι 16,6% του «Πρωινού» που ήρθε δεύτερο. Με 17,8% τερμάτισε πρώτος ο Γιώργος Λιάγκας στο γενικό σύνολο, όπου το «Buongiorno» απέσπασε μερίδιο 15,5% και βρέθηκε στη δεύτερη θέση.

Και στις δύο κατηγορίες Τρίτη βρέθηκε η «Super Κατερίνα». Όμως ο μεγάλος χαμένος της χθεσινής αναμέτρησης ήταν ο Σκάι. Οι «Αταίριαστοι» έπεσαν σε μονοψήφιο νούμερο στο δυναμικό κοινό και κρατήθηκαν στο γενικό σύνολο όμως το «Live You» έπεσε στις 3,5 μονάδες στο δυναμικό κοινό ενώ έκανε μονοψήφια νούμερα και στο γενικό σύνολο.


Τι έδειξαν οι μετρήσεις για την πρωινή ζώνη τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ


Mega Buongiorno 18,9%

Ant1 Το Πρωινό 16,6%

Alpha Super Κατερίνα 14,7%


Star Αλήθειες με τη Ζήνα 11,2%

ΕΡΤ1 Πρωίαν Σε Είδον 6,5%

Star Breakfast at Star 5,9%

Open Beyond TV Πρωινό Σου Σου 4,2%


ΣΚΑΪ Αταίριαστοι 4,1%

ΣΚΑΪ Live You 3,7%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ


Mega Buongiorno 15,5%

Ant1 Το Πρωινό 17,8%

Alpha Super Κατερίνα 14,3%

Star Αλήθειες με τη Ζήνα 12,7%


ΕΡΤ1 Πρωίαν Σε Είδον 3,7%

Star Breakfast at Star 5,8%

Open Beyond TV Πρωινό Σου Σου 5%

ΣΚΑΪ Αταίριαστοι 14,4%

ΣΚΑΪ Live You 9,5%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου