Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2024

Λατινοπούλου: Στη Δικαιοσύνη για τα υπονοούμενα Βελόπουλου






Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Βελόπουλο εξαπέλυσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις καταγγελίες του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.



«Το ψέμα, η “λάσπη” και η χυδαία συκοφαντική δυσφήμηση, περί δήθεν σχέσης μου με ολιγάρχη της ενέργειας, που ξεκίνησε και αναπαράγει ο κ. Βελόπουλος και τα “παπαγαλάκια” του, δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες. Τον λόγο πλέον έχει η μόνη αρμόδια Αρχή: Η ελληνική Δικαιοσύνη. Ελπίζω μόνο να μην προσπαθήσει πάλι να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία του» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Φωνής Λογικής.

Η Αφροδίτη Λατινοπουλου επιτέθηκε και στην κυβέρνηση, καταγγέλλοντας πως άλλη μία φορά φάνηκε απροετοίμαστη για τη νέα σχολική χρονιά.



«Τα σχολεία άνοιξαν με συγχωνεύσεις τμημάτων, ελλείψεις τόσο στους καθηγητές όσο και στο προσωπικό παράλληλης στήριξης. Τι και αν οι γονείς των παιδιών αυτών φρόντισαν να λάβουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τους αρμόδιους ιατρούς, ώστε να τα προσκομίσουν στα σχολεία τους, το υπουργείο είναι ανίκανο να στελεχώσει τις τάξεις με τον αντίστοιχο αριθμό εκπαιδευτικών» ξεκαθάρισε, τονίζοντας πως δεν νοείται το υπουργείο να μην έχει για κάθε παιδί που δικαιούται και έναν ειδικό της παράλληλης στήριξης δίπλα του.

(πηγή: Εφημερίδα «δημοκρατία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου