Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024

Μαρινέλλα: Το μεγάλο δίλημμα των γιατρών και τι ζήτησε η κόρη της Ο μεγάλος φόβος των γιατρών και τι ζήτησε η κόρη της Μαρινέλλας. Όλα τα τελευταία νέα για την υγεία της μεγάλης ερμηνεύτριας.




NDPPHOTO

 

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία νοσηλεύεται στο «Υγεία» από το βράδυ της Τετάρτης μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρώδειου. Η μεγάλη ερμηνεύτρια έπαθε εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία και το μεγάλο ερωτηματικό των γιατρών είναι πώς θα κινηθούν στα επόμενα βήματα.


 






Μέχρι στιγμής, οι τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε η δημοσιογράφος του Happy Day στον Alpha, η Μαρινέλλα δεν έχει διασωληνωθεί. Το πρώτο κρίσιμο 24ωρο πέρασε και η ερμηνεύτρια έχει μια στοιχειώδη επικοινωνία με το περιβάλλον.


Τώρα, οι γιατροί πλέον περιμένουν να περάσουν άλλα δύο 24ωρα, ώστε να διαπιστώσουν το επίπεδο συνείδησης που έχει η Μαρινέλλα, ενώ φέρεται να έχει ανοίξει τα μάτια της. Στη συνέχεια, οι γιατροί θα αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν συντηρητικά, αν δηλαδή θα περιμένουν να απορροφηθεί το αιμάτωμα από τον οργανισμό ή αν θα προχωρήσουν σε μια πιο παρεμβατική ενέργεια, όπως αυτή της κρανιοτομής για να αφαιρεθεί το αιμάτωμα.

Από την πλευρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε ότι οι δικές της πληροφορίες αναφέρουν πως η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα Σερπιέρη, έχει ζητήσει από τον νευροχειρούργο να μην προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση γιατί η οικογένεια ανησυχεί ότι η καρδιά της δεν θα αντέξει την επέμβαση λόγω ηλικίας.







Πάντως, η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στον Alpha, εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των γιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου