Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024

Μαρινέλλα: Τι είχε πει στους συνεργάτες της πριν βγει στο Ηρώδειο Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για όσα προηγήθηκαν της κατάρρευσης της Μαρινέλλας στην σκηνή του Ηρωδείου.





NDP

 
 


Νέες πληροφορίες για την μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρώδειου.

 

Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την δημοφιλή τραγουδίστρια Μαρινέλλα, που παραμένει στη ΜΕΘ του «Υγεία».


Η Μαρινέλλα έδειξε αδυναμία την ώρα που τραγουδούσε το τρίτο της τραγούδι και κατάρρευσε πάνω στη σκηνή, με αποτέλεσμα η συναυλία - αφιέρωμα στην ίδια να ακυρωθεί.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η Μαρινέλλα ένιωσε έντονο πονοκέφαλο προτού βγει στη σκηνή, όμως, θέλησε να βγει κανονικά. Επιπλέον, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανέκτησε τις αισθήσεις στα καμαρίνια και μιλούσε κανονικά μετά το συμβάν.
Οι πρώτες στιγμές μετά την κατάρρευση

Την ώρα που καταρρέει, οι συναργάτες της κάνουν ένα κύκλο γύρω από την τραγουδίστρια, σηκώνοντάς την. Το κοινό παγωμένο στην εξέδρα, αρχίζει να χειροκροτά, για να τονώσει το ηθικό της Μαρινέλλας.



Η τραγουδίστρια μεταφέρεται στα παρασκήνια, με τους θεατές να παραμένουν στις θέσεις τους για αρκετή ώρα, έχοντας υποστεί σοκ με όσα παρακολουθούν.

Περίπου 25 λεπτά μετά ειδοποιήθηκαν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά, και μόνο τότε άρχισαν να αποχωρούν από το Ηρώδειο.
Το ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα

Αναλυτικά, το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα


«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός


Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου